Σακάκια και ζακέτες: Στιλάτες επιλογές για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου

Τετάρτη, 24/09/2014

 

Η εποχή είναι η καταλληλότερη για να βγάλετε σακάκια και ζακέτες από τη ντουλάπα σας 

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να αφήσετε πίσω σας το καλοκαίρι και να αποδεχτείτε πως έφτασαν οι κρύες μέρες του φθινοπώρου, μπορείτε τουλάχιστον να προετοιμαστείτε και να διαλέξετε τα πρώτα ελαφριά πανωφόρια για τη σεζόν.

Οι δύο καλύτερες επιλογές είναι τα σακάκια και οι ζακέτες γιατί σε βοηθούν να δημιουργήσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς και επιπλέον αποθηκεύονται εύκολα στη τσάντα σας, όταν αρχίζετε να ζεσταίνεσαι. Μπορείτε να τα φορέσετε και τα δύο στο γραφείο αλλά και στη βόλτα σας για να πετύχετε κομψά σύνολα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Διαλέξτε ένα σακάκι μονόχρωμο ή με prints και συνδυάστε το με λευκά πουκάμισα, t-shirts και το αγαπημένο σας τζιν ή ένα υφασμάτινο παντελόνι για να είστε περιποιημένη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι χρωματιστές ζακέτες ή εκείνες με πρωτότυπα σχέδια συνδυάζονται με φούστες και girly φορέματα, ενώ εύκολα προσθέτουν μερικές pop πινελιές στο look σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία πιο μακριά και "χουχουλιάρικη" που δεν θα αποχωρίζεστε λεπτό τα κρύα βράδια του Σεπτέμβρη και στη συνέχεια του Οκτώβρη.

Zara 79, 95 Ευρώ 

Ag'ne 74 Ευρώ (koolfy.com)

Mango 35, 99 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.