Αφέλειες: 5 tips για να τις ισιώσετε στο σπίτι

Σάββατο, 07/02/2015

 

Αποκτήστε τέλειες αφέλειες κομμωτηρίου μέσα σε 5 λεπτά

Οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα look της σεζόν που όμως δύσκολα μπορούμε να πετύχουμε στο σπίτι. Αν θέλετε να ισιώσετε μέσα σε μόλις 5 λεπτά τις αφέλειες και να είναι άψογες σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο, διαβάστε προσεχτικά 5 απλά μυστικά ομορφιάς:

1.       Μην αφήνετε τις αφέλειες να στεγνώσουν φυσικά. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε καθόλου πιστολάκι μετά το λούσιμο, τότε δεν θα μπορέσετε να ‘στρώσετε’ τις αφέλειες. Πάρτε, λοιπόν, το πιστολάκι ξανά στα χέρια σας και στεγνώστε τις με τον παρακάτω τρόπο:

2.       Πάρτε μία βούρτσα –κατά προτίμηση από αυτές με το κυλινδρικό σχήμα- και φροντίστε ο αέρας του σεσουάρ να ακολουθεί την φορά της αφέλειας. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αφέλειες θα αποκτήσουν όγκο και θα φριζάρουν.

3.       Μην βάλετε κατευθείαν προϊόν hairstyling. Αντιθέτως, χρησιμοποιήστε λίγο την πρέσα σας-σε χαμηλή θερμοκρασία- για να φέρετε στο ίδιο μήκος τις άκρες. Αν η ρίζα δεν φριζάρει, τότε μην ξεκινήσετε να ισιώνετε από την αρχή της τρίχας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει τόσο ωραίο.

4.       Δώστε ιδιαίτερη βάση στις φύτρες και στις τριχούλες στο πλάι. Αν πετάνε επίμονα τούφες από τις αφέλειές σας, τότε βάλτε λίγο (πολύ λίγο) αφρό και δοκιμάστε να τις «στρώσετε» με το πιστολάκι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ