6 έξυπνοι τρόπο για να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας γρήγορα

Πέμπτη, 09/04/2015

 

Beauty tips για να βάφεστε γρήγορα και με εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Κάθε μέρα φοράτε το make up σας, φτιάχνετε το μακιγιάζ σας και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, που θεωρητικά σας βολεύει και σας φαίνεται γρήγορη. Είστε σίγουρη, όμως, πως δεν υπάρχουν τρόποι για να γλιτώσετε χρόνο και να κάνετε τη beauty routine σας παιχνιδάκι;

Σημειώστε 6 σημεία που θα σας φανούν χρήσιμα από εδώ και στο εξής:

1. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας.

Είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να προσπερνάτε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσετε με μία ελαφριά ενυδατική κρέμα που θα έχει και αντηλιακή προστασία και ένα primer που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας.

2. Ώρα για την πούδρα σας.

Προτιμήστε μία πούδρα με ελαφριά υφή που θα αφήνει την επιδερμίδα σας να αναπνέει. Προσοχή, μην το παρακάνετε αν θέλετε να φαίνεται φυσικό το τελικό αποτέλεσμα.

3. Η σειρά εφαρμογής είναι σημαντική.

Βάψτε τα χείλη σας με το κραγιόν σας και στη συνέχεια προσθέστε ένα μολύβι για τα χείλη. Όταν έχετε βάλει ήδη το χρώμα, είναι πιο εύκολο να δείτε πού πρέπει να σχηματίσετε τη γραμμή του περιγράμματος και ποια σημεία να τονίσετε. Άλλο ένα smart tip για τις σκιές και το eyeliner είναι το λευκοπλάστ. Χρησιμοποιήστε το για να μη χαλάσετε το make up σας και για να μην κάνετε μουντζούρες. Προτιμήστε λευκοπλάστ γιατί αφαιρείται εύκολα και δεν αφήνει σημάδια.

4. Αφαιρέστε εύκολα το make up.

Αν χρησιμοποιήσατε περισσότερο make up απ’ ότι έπρεπε, μπορείτε να το διορθώσετε χωρίς να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβακάκι και σκουπίστε ταμποναριστά το foundation.

5. Μην παιδεύεστε με το eyeliner!

Σχεδιάστε τη γραμμή του eyeliner και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια σκιά για να βάψετε το καπάκι του ματιού και παράλληλα να διορθώσετε τις μικροατέλειες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ