Αφέλειες: Ποιες ταιριάζουν στο πρόσωπό σας

Τρίτη, 09/06/2015

 

Επιλέξτε κούρεμα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Tις είδατε σε πολλές celebrities, στη διπλανή σαςστο κομμωτήριο και σε πολλά κορίτσια στους δρόμους της πόλης. Οι αφέλειες είναι το top trend στα μαλλιά για τη φετινή χρονιά κι εσείς επιτέλους αποφασίσατε να τις δοκιμάσετε.

Αν δεν προλάβατε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή τον χειμώνα και θέλετε να την τολμήσετε αυτή την εποχή, να ξέρετε πως η υγρασία και ο ιδρώτας δεν είναι σύμμαχοί σας αλλά βρίσκονται απέναντί σας και σας παιδεύουν αρκετά. Αν όμως το πήρατε απόφαση και δεν αλλάζετε γνώμη, να ξέρετε πως όλα μπορείτε να τα διορθώσετε με μία πρέσα ισιώματος και το κατάλληλο προϊόν styling. Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζετε ποιες αφέλειες σας ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

Οι ολόισιες αφέλειες σε ένα μήκος είναι απαγορευτικές για ένα στρογγυλό πρόσωπο, καθώς θα τονίσουν με λάθος τρόπο τα πιο έντονα σημεία σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε μία φράντζα στο πλάι, που σχηματίζει μία “δυνατή” γωνία με τον τρόπο που είναι κομμένη.

Αν έχετε πρόσωπο με γωνίες

Οι μακριές αφέλειες που τελειώνουν στο μέσο των φρυδιών σας είναι ιδανικές για τα πρόσωπα που έχουν γωνίες είτε είναι ίσιες, είτε τις χτενίζετε στο πλάι.

Αν έχετε οβάλ πρόσωπο

Στα οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν τα περισσότερα χτενίσματα. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να δοκιμάσετε τις κλασικές ίσιες αφέλειες σε ένα μήκος, αλλά και εκείνες με μερικά φιλαρίσματα.

 

 Διαβάστε περισσότερα εδώ