6 μυστικά για λαμπερά και πλούσια μαλλιά

Παρασκευή, 06/10/2017

 

Beauty tips για να έχετε πάντα τέλεια μαλλιά 

Περιποιείστε καθημερινά τα μαλλιά σας, αλλά υπάρχουν κάποιες περίοδοι που δείχνουν πιο θαμπά και άτονα ή πιο αφυδατωμένα. Αυτές τις φορές είναι πιθανό να έχετε επιλέξει λάθος προϊόντα για τον τύπο τους ή να μη χρησιμοποιείτε συχνά κάποια άλλα.

Γενικά, καλό είναι να έχετε μία beauty routine που θα ακολουθείτεπιστά, μιας και κάτι τέτοιο σας εξασφαλίζει σχεδόν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να ανακαλύψετε 6 εύκολα τρικς για τέλεια μαλλιά, που θα σας φανούν απολύτως χρήσιμα.

 

 

1. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε μία μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα

Για να δείχνουν τα μαλλιά σας λαμπερά και ενυδατωμένα, καλό είναι να προσθέσετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας μία αποτελεσματική μάσκα. Τα συστατικά της θα ενισχύσουν την ποιότητα των μαλλιών σας.

 

2. Μην το παρακάνετε με τη χρήση του σαμπουάν

Ένα καπάκι από το σαμπουάν σου αρκεί για να καθαρίσετε σωστά τα μαλλιά σας και να απομακρύνετε σκόνη και υπολείμματα από προϊόντα styling. Επιπλέον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο προϊόν.

 

3. Προσπαθήστε να μειώσετε τη χρήση της ισιωτικής

Τα εργαλεία θερμότητας επιβαρύνουν ή μπορεί και να καταστρέψουν την ποιότητα της τρίχας, γι’ αυτό η χρήση τους χρειάζεται να γίνεται με μέτρο.

 

4. Η ενυδάτωση των μαλλιών σας είναι σημαντική

Μην ξεχνάτε την ενυδατική σας. Αμέσως μετά το σαμπουάν σας φροντίστε να εφαρμόζετε μία ενυδατική κρέμα, κάνοντας καλό μασάζ στα μαλλιά σας, αποφεύγοντας όμως τις ρίζες.

 

5. Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο μία φορά το δίμηνο

Μία ανανέωση κάθε τόσο χρειάζεται, γι’ αυτό καλό είναι να μην το αμελείτε. Αν δεν θέλετε να αλλάξετε το μήκος τους, μπορείτε να καθαρίσετε μόνο τις άκρες.

 

6. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κρατήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να γυρίζετε τη βρύση προς τη μεριά κάθε φορά που ξεπλένετε τα μαλλιά σας.