Η συνανταγή της επιτυχίας της Κατερίνας Παπουτσάκη

Δευτέρα, 29/05/2017

 

Εκείνη είναι μία πολυάσχολη γυναίκα, που εκτός από οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει ένα δημόσιο προφίλ το οποίο απαιτεί άψογη εμφάνιση. Εκείνος ένας expert στον τομέα του, σχολαστικός και επίμονος στη δουλειά του. Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη εμπιστεύτηκε την εικόνα της στον Βαγγέλη Χατζή, κι ο hair stylist αξιοποίησε τις δυνατότητες της εξατομικευμένης περιποίησης System Professional, σε μια συνάντηση γεμάτη θετική ενέργεια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπήκε στο κομμωτήριο του Βαγγέλη Χατζή με μία επιθυμία: να φροντίσει τα πλούσια αλλά ταλαιπωρημένα μαλλιά της. Τον γνωρίζει καλά, ξέρει ότι είναι κορυφαίος στο χώρο του, πρωτοπόρος, πρότυπο για τους συναδέλφους του, λατρεμένος των πιο απαιτητικών γυναικών. Και ότι κρατά στα χέρια του ένα δυνατό χαρτί: την εξατομικευμένη σειρά περιποίησης System Professional, που μέσα από τη διαδικασία του Energy Code Mapping αποκαλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών κάθε γυναίκας και της προτείνει ένα μοναδικό συνδυασμό, μέσα από τη μείξη διαφορετικών προϊόντων. Γιατί, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι γεγονός: τα μαλλιά μας έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ ενέργειας (energy profile), μοναδικό όσο το δακτυλικό μας αποτύπωμα! «Αυτή η προσέγγιση», εξηγεί ο Βαγγέλης, «μας βοηθά να αναπτύσσουμε μια ξεχωριστή σχέση με την κάθε γυναίκα που έρχεται στον χώρο μας.

 

systems_professionals

Το ερωτηματολόγιο που χρησιμοποιούμε μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε τις ανάγκες των μαλλιών της και τις καθημερινές συνήθειες περιποίησής τους. Μέσα από αυτό καταλαβαίνουμε τι της αρέσει στα μαλλιά της και τι θέλει να αλλάξει». Με τη σειρά της, η Κατερίνα δηλώνει: «Μ’ αρέσουν τα μακριά μαλλιά, χρειάζονται όμως ιδιαίτερη περιποίηση, γιατί λόγω της δουλειάς μου υφίστανται τεχνικές διεργασίες. Η τρίχα είναι λεπτή, οπότε θέλει ενυδάτωση. Αυτό που κάνω είναι να τα κόβω συχνά. Θέλω ο κομμωτής μου να ακούει τις ανάγκες μου και να μην προσπαθεί να με μεταμορφώσει σε κάτι που δεν είμαι». Αυτό είναι κάτι βασικό για τον Βαγγέλη. «Με ενδιαφέρει η πελάτισσά μου να νιώθει αυτοπεποίθηση», λέει ο ίδιος. «Οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν μας καθοδηγούν σωστά για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. 

 

papoutsaki_xatzis

 

Το μεγαλύτερο λάθος είναι όταν δεν εμπιστεύονται τον κομμωτή τους. Εκείνος ξέρει τι χρειάζονται και με 2-3 tips που θα τους δώσει θα ανακαλύψουν τα μαλλιά τους. Η σωστή βάση είναι ένα καλό κούρεμα και η κατάλληλη περιποίηση. Έτσι τα μαλλιά δείχνουν λαμπερά και γεμάτα ενέργεια χωρίς να χρειάζονται styling». Η Κατερίνα συμφωνεί. «Τα μαλλιά είναι πιο σημαντικά από το μακιγιάζ», λέει, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν κάνει πολλές αλλαγές. Η εμπειρία System Professional την ενθουσιάζει. «Λογικό», υποστηρίζει ο Βαγγέλης, που δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας με το brand χάρη στη φιλοσοφία του και τον τρόπο που προσεγγίζει τις ανάγκες των μαλλιών. «Με έκανε να αισθανθώ ότι θα γίνω καλύτερος, να ανακαλύψω πράγματα που ένιωθα ότι είχα ανάγκη. Με πήγε ένα σκαλοπάτι παραπάνω». Όσο για το αν ξεχωρίζει κάποιο από τα προϊόντα της σειράς, απαντά: «Όχι, γιατί το καθένα είναι ξεχωριστό. Θέλω τα μαλλιά να είναι ελεύθερα, να έχουν κίνηση. Επειδή η System Professional κάνει μια πολύ καλή διάγνωση, με βοηθάει να επιλέγω το κατάλληλο προϊόν για κάθε πελάτη από μια μεγάλη γκάμα, ώστε να καταλήξω στο κατάλληλο “κοκτέιλ”».

 

papoutsaki_systems_professionals

 

STEP BY STEP
Η διαδικασία της διάγνωσης είναι η βάση πάνω στην οποία πατάει η φιλοσοφία της πρωτοποριακής σειράς προϊόντων System Professional, προσδιορίζοντας το ιδιαίτερο προφίλ ενέργειας των μαλλιών κάθε γυναίκας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.systemprofessional.com