Αυτό είναι το πιο εορταστικό πουλόβερ για τα Χριστούγεννα

Πέμπτη, 07/12/2017

 

To Polo Bear είναι το πιο διάσημο πουλόβερ στην ιστορία της μόδας!

Είναι το πιο διάσημο πουλόβερ στην ιστορία της μόδας και πλέον οι editors της Vogue το προτείνουν και για τις stylish χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις μας! Δεν είναι άλλο από το Polo Bear πουλόβερ του Ralph Lauren που έκανε το ντεμπούτο του το 1991.

 

Στις αρχές της Polo Ralph Lauren, η ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας είχε κάνει ένα δώρο στον κύριο Lauren: Ένα συλλεκτικό Steiff αρκουδάκι που ήταν ντυμένο με-τι άλλο- το χαρακτηριστικό Ralph Lauren look. Ο σχεδιαστής το αγάπησε τόσο πολύ που αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει διαθέσιμο και για τους πελάτες. Έτσι γεννήθηκε το πουλόβερ που ήταν διακοσμημένο με το «πιο καλοντυμένο αρκουδάκι στον κόσμο».

 

polo

 

Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν κι άλλα σχέδια –τόσο για το πουλόβερ όσο και για τα ρούχα που φορούσε το αρκουδάκι- μέχρι σήμερα που οι fashion experts προτείνουν για τις χριστουγεννιάτικες οικογενειακές φωτογραφίες αλλά και για τις πιο cozy εορταστικές εμφανίσεις ένα μαύρο πουλόβερ Polo Bear με το αρκουδάκι ντυμένο με κοστούμι!

 

Το Polo Bear, σύμφωνα με την Vogue, πωλείται εδώ και 26 χρόνια και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα ρούχο που αγαπάς με την πρώτη ματιά! Τι πιο ιδανικό, λοιπόν, για την πιο τρυφερή γιορτή της χρονιάς;

 

Δείτε το Polο Bear εδώ 

 

Photo: http://www.ralphlauren.fr