Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2017 σύμφωνα με την Google

Πέμπτη, 21/12/2017

 

Τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, οι απορίες, οι ταινίες και τα θέματα που απασχόλησαν τον κόσμο και την Ελλάδα

Η Google αποκάλυψε, όπως κάθε χρόνο, τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε δείχνοντας τις τάσεις αλλά και τις απορίες των χρηστών του Internet. Φέτος, φαίνεται πως ήταν η χρονιά του «πως», αφού οι περισσότερες αναζητήσεις ξεκινούσαν με το αγγλικό «how to», αλλά και των ανθρώπων που απασχόλησαν την επικαιρότητα με σκάνδαλα και τη ζωή τους.

 

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη βιομηχανία του θεάματος ήταν το θέμα που απασχόλησε περισσότερο το διαδίκτυο με τον Matt Lauer, τον Αμερικανό δημοσιογράφο, να βρίσκεται στην πρώτη θέση των ανθρώπων που «γκούγκλαραν» οι χρήστες του διαδικτύου. Δεύτερη, είναι η Meghan Markle που μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry έχει απασχολήσει με τη ζωή της αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές. Τρίτη βρίσκεται η ιταλίδα παρουσιάστρια Nadia Toffa που ανακοίνωσε στην τηλεόραση για ένα επικίνδυνο πείραμα πυρηνικής σύντηξης, κάτι που τελικά διαψεύστηκε από τις ιταλικές αρχές. Την λίστα συμπληρώνουν ο Harvey Weinstein, ο Kevin Spacey, η Gal Gadot κι η Melania Trump. Όσο για την Ελλάδα, τα πρόσωπα που απασχόλησαν περισσότερο ήταν η Ζωή Λάσκαρη, ο Στάθης Ψάλτης, η Νανά Καραγιάννη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Νατάσα Καλογρίδη.

 

Τα θέματα που απασχόλησαν το ελληνικό κοινό ήταν κυρίως τηλεοπτικά και κοινωνικά με το Survivor να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και να ακολουθούν το κοινωνικό μέρισμα, η Eurovision, το Nomads και ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και γέλιο, προκαλούν και οι top απορίες των χρηστών του διαδικτύου με το «πως θα φτιάξω χλαπάτσα», το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών που φέτος έγινε μανία, να βρίσκεται στην κορυφή και να ακολουθούν τα «πως θα φτιάξω γυαλιά για την ηλιακή έκλειψη» και «πως θα αγοράσω Bitcoin».

 

Δημοφιλέστερη ταινία για το 2017 υπήρξε το «ΙΤ», μουσικός η Ariana Grande, σήριαλ το «Stranger Things», συνταγή το «κοτόπουλο στήθος» και τραγούδι το «Despacito».

 

 

Photo από το Teen Vogue @Instagram officialstrangerthings