Το τρυφερό μήνυμα του Barack Obama για τα γενέθλια της Michelle

Πέμπτη, 18/01/2018

 

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στη σύζυγό του

Δεν είναι τυχαίο που ο Barack Obama εξακολουθεί να είναι περισσότερο δημοφιλής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump. Ενώ ο Trump αφήνει την Melania να βρέχεται χωρίς ομπρέλα στην βροχή, ο Barack στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα αγάπης στην Michelle και τα αμερικανικά social media λιώνουν!

 

«Δεν είσαι μόνο η γυναίκα μου και η μητέρα των παιδιών μου, είσαι η καλύτερη μου φίλη. Αγαπώ τη δύναμή σου, τη χάρη σου και την αποφασιστικότητά σου. Και σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα. Χρόνια πολλά Michelle» έγραψε ο Obama στο Instagram του ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με τη σύζυγό του.

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε μια ανθοδέσμη στο γραφείο της Michelle και μια χειρόγραφη κάρτα με την Michelle να απαντά στο Instagram της «Σε ευχαριστώ Barack για τα όμορφα λουλούδια που με περίμενουν σήμερα το πρωί στο γραφείο. Είσαι ο καλύτερός μου φίλος, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και δεν θα κουραστώ ποτέ να παίρνω λουλούδια και σημειωματάκια από εσένα»!

 

Η Michelle ευχαρίστησε και τον κόσμο για τις ευχές ανήμερα (17 Ιανουαρίου) των γενεθλιών της: «Μερικές φορές τα γενέθλια είναι γλυκόπικρα (54!) αλλά τα μηνύματα ελπίδας, γενναιοδωρίας και ζεστασιάς πάντα μου θύμιζαν πόσο τυχεροί κι ευλογημένοι είμαστε».