Γιατί η Kate Middleton δεν βγάζει ποτέ το παλτό της στις δημόσιες εμφανίσεις της;

Πέμπτη, 08/02/2018

 

Δεν το βγάζει ακόμα κι όταν βρίσκεται σε κλειστούς χώρους! 

Δεν είναι μόνο τα φορέματα, οι γόβες και τα μαλλιά της Kate Middleton που έχουν γίνει μόδα, αλλά και τα στυλάτα παλτό που φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Κι αν απορείτε γιατί η δούκισσα του Cambridge δίνει τόση σημασία στα παλτό που επιλέγει, η απάντηση μάλλον βρίσκεται στο γεγονός ότι σπάνια τα βγάζει, ακόμα κι όταν βρίσκεται σε κλειστούς χώρους.

 

Μια πρόσφατη φωτογραφία της Kate από το γεύμα που οργάνωσαν προς τιμήν του βασιλικού ζευγαριού της Βρετανίας ο πρίγκιπας Haakon και η πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας, προκάλεσε ερωτήματα αφού η Kate δεν είχε βγάλει το Dolce &Gabbana jacket της παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο σαλόνι του Παλατιού.

 

Μπορεί ο William να ήταν ντυμένος με ένα πουλόβερ, η Kate όμως –σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού περιοδικού- ακολούθησε το πρωτόκολλο που θέλει τις γυναίκες του Παλατιού να μην βγάζουν το πανωφόρι τους σε δημόσια εμφάνιση. Η Middleton που στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές casual εμφανίσεις χωρίς παλτό, φαίνεται ότι θέλησε να τιμήσει τους οικοδεσπότες της ακολουθώντας το βασιλικό πρωτόκολλο, τουλάχιστον όση ώρα βρίσκονταν στον ίδιο χώρο φωτογράφοι και δημοσιογράφοι. Κι αν η –πιο συντηρητική- Middleton έχει «σπάσει» το πρωτόκολλο κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε πόσο εύκολα θα ακολουθήσει αυτόν τον κανόνα η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, που ήδη φαίνεται να ακολουθεί ένα δικό της στυλ στις δημόσιες εμφανίσεις της προτιμώντας κοστούμια και messy αλογοουρές!