Το χρώμα της νέας μάσκαρα του Christian Louboutin δεν είναι τυχαίο

Πέμπτη, 08/02/2018

 

Οι βλεφαρίδες μας αποκτούν χρώμα! 

Το κόκκινο χρώμα είναι ταυτισμένο στον κόσμο της μόδας με τις κόκκινες σόλες των Louboutins και πλέον το beauty brand του γάλλου σχεδιαστή, φέρνει το έντονο χρώμα και στα beauty looks μας.

 

Η νέα μάσκαρα Yeux Noirs Lash Amplifying Lacquer πλέον κυκλοφορεί και σε κόκκινο χρώμα για να ταιριάξει με το κόκκινο κραγιόν του brand αλλά και την 90s αισθητική που πλέον πρωταγωνιστεί στα beauty και fashion looks της σεζόν.

 

Μπορεί ο Christian Louboutin να προσπαθεί να κατοχυρώσει την κόκκινη σόλα ως «trademark» σε ολλανδικό δικαστήριο (κάτι που φαίνεται ότι δεν θα καταφέρει), όμως όσες απομιμήσεις κι αν κυκλοφορήσουν το όνομα Louboutin πάντα θα φέρνει στο μυαλό μας το κόκκινο χρώμα. Η νέα μάσκαρα έρχεται για να μας το θυμίσει αλλά και να επιβεβαιώσει τον κανόνα που θέλει το κόκκινο ως το πιο διαχρονικό χρώμα μαζί με το μαύρο.

 

Εμπνευσμένη από τα ταξίδια του Christian Louboutin- όπως όλα τα beauty προιόντα του- η μάσκαρα υπόσχεται να αποκαλύψει σε όλες τις γυναίκες την τέχνη του μακιγιάζ με ένα πλούσιο χρώμα που φέρνει στο μυαλό μας το έντονο μακιγιάζ των χορευτριών στην Ινδία που χρησιμοποιούν το beauty look τους σαν μέρος των χορευτικών κινήσεών τους. 

 

louboutin55

 

louboutin5555