Το «μαλλιοτράβηγμα» της Kim Cattrall και της Sarah Jessica Parker στο Instagram

Δευτέρα, 12/02/2018

 

Γιατί η Samantha του Sex and the City πιστεύει ότι η Parker δεν είναι το «καλό κορίτσι» όπως θέλει να μας πείσει

Γνωρίζαμε ότι η Kim Cattrall και η Sarah Jessica Parker δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις αλλά η είδηση ότι «μαλλιοτραβιούνται» στο Instagram δεν ήταν κάτι που περιμέναμε.

 

Όταν η Cattrall ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Instagram τον θάνατο του αδερφού της, Chris, που σε ηλικία 55 ετών βρέθηκε νεκρός μετά από μια εβδομάδα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, η ηθοποιός δέχθηκε πολλά μηνύματα υποστήριξης. Ένα από αυτά ήταν και της παλιάς συναδέλφου της στο Sex and the City, Sarah Jessica Parker, η οποία της έγραψε «Αγαπημένη Kim, στέλνω την αγάπη μου και τα συλλυπητήρια μου σε σένα και τους δικούς σου και «καλό παράδεισο» στον αδερφό σου».

 

Η Cattrall απάντησε στα περισσότερα μηνύματα, μεταξύ των οποίων και αυτά των υπόλοιπων συντελεστών της δημοφιλούς σειράς με ευγνωμοσύνη, όμως επεφύλασσε στην Parker ειδική μεταχείριση. «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα ‘ πότε αυτή η υποκρίτρια Sarah Jessica Parker θα σε αφήσει ήσυχη; Αυτή η διαρκής προσπάθεια να με πλησιάσεις είναι μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή υπήρξες και εξακολουθείς να είσαι. Θα το ξεκαθαρίσω. Δεν είσαι η οικογένεια μου. Δεν είσαι φίλη μου. Σου γράφω για να σου ζητήσω να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το προφίλ του καλού κοριτσιού».

 

 

Μπορεί η απάντηση να φαίνεται κάπως απότομη, όμως η Cattrall παρέθεσε κάτω από το post της το link ενός άρθρου του New York Post όπου αναφέρεται όλη η ιστορία της κακής συνεργασίας των δύο ηθοποιών. Η Parker εξάλλου δεν έστειλε απλά τα συλλυπητήριά της στο Instagram της Kim αλλά έδωσε και δύο συνετεύξεις μετά τον θάνατο του Kris. «Δεν μπορώ να φανταστώ πως η οικογένειά της διαχειρίζεται τον χαμό. Όλοι στέλνουμε την αγάπη μας και τα συλλυπητήρια μας και της δίνουμε την ιδωτικότητα που ζήτησε» είχε πει στο Extra ενώ στο Entertainment Tonight είπε «εάν κάποιος στη ζωή σου, είτε τους συναντάς συχνά ή όχι, υποφέρει για οποιοδήποτε λόγο, είναι ακούσιο να θέλεις να εκφράσεις την λύπη σου για να τους πεις ότι τους σκέφτεσαι».

 

Η Cattrall θεώρησε ότι η Parker προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θλιβερή αυτή κατάσταση για να προωθήσει το δημόσιο προφίλ της για ακόμα μια φορά, αφού , το περασμένο φθινόπωρο, έμμεσα είχε προσπαθήσει να ρίξει το φταίξιμο στην Cattrall για το γεγονός ότι δεν θα γυριστεί τρίτη ταινία Sex and The City, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η «Samantha» έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Ποια έχει δίκιο και ποια έχει άδικο; Η Kim Cattrall έχει δηλώσει ότι δεν έχει φερθεί σαν ντίβα ποτέ, ενώ η Parker με τη σειρά της διατηρεί το προφίλ του καλού κοριτσιού μιλώντας μόνο και όσο πρέπει. Τα συμπεράσματα για ακόμα μια φορά θα βγάλει το (τηλεοπτικό και όχι μόνο) κοινό...