Η Victoria Beckham μας δείχνει το backstage από την επίδειξη της

Τετάρτη, 14/02/2018

 

Η σχεδιάστρια μας πηγαίνει στα backstage για τη συλλογή της Fall 2018

Η Victoria Beckham παρουσίασε τη συλλογή της για το φθινόπωρο του 2018 μέσω mini shows στην James Burden Mansion στο Upper East Side του Manhattan.


Στην πρώτη σειρά όπως ήταν φυσικό καθόντουσαν αρκετοί διάσημοι ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της, David Beckham και τα τρία από τα τέσσερα τους παιδιά, τους οποίους φίλησε πολύ θερμά μπροστά σε όλους όταν εμφανίστηκε μετά το τέλος του σόου. 

Το στιλ το οποίο είχε η αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε το catwalk ήταν αναγεννησιακό ενώ ο χώρος ήταν έτσι διαμορφωμένος ώστε όλοι οι θεατές μπορούσαν να έχουν καλή οπτική επαφή με τα ρούχα.


Πριν ξεκινήσει όμως το show η Βικτόρια έδωσε στη Vogue ένα αποκλειστικό backstage preview. Στο video η σχεδιάστρια εξηγεί τα χτενίσματα και το μακιγιάζ των μοντέλων ενώ παρουσιάζει και κάποια από τα νέα κομμάτια της συλλογής της.

 

 

Η Beckham στην επίδειξη της ήταν πολύ κομψή, σικάτη, αλλά και πολύ απλή ,όπως πάντοτε άλλωστε, φορούσε ένα μαύρο στενό ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι καμπάνα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε πολύ ήπιους τόνους.