Τι κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Αφρική;

Παρασκευή, 16/02/2018

 

Ένα μεγάλο ταξίδι για έναν ευγενή σκοπό. 

Το Instagram του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες σε διαφορές τοποθεσίες της αφρικάνικης ηπείρου. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης τραγουδάει στα ελληνικά με μικρά παιδιά τοπικών κοινοτήτων, παίζει μαζί τους και συνομιλεί για τα προβλήματα τους, ενώ παράλληλα ενημερώνεται από υπεύθυνους και αναδόχους για την τρέχουσα κατάσταση.

 

Το τελικό αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας θα είναι το ντοκιμαντέρ «Ένας Κόσμος», που θα γίνει για λογαριασμό της οργάνωσης ActionAid. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Γκάνα, το Νεπάλ και την Ελλάδα. Το ελληνικό επίκεντρο θα αποτελέσει η συνοικία του Κολωνού στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα προβληθούν τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Action Aid, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δέχθηκε αμέσως και με ιδιαίτερη προθυμία την πρόταση  της οργάνωσης, ενώ όλοι οι συντελεστές είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την συνεργασία.

 

Βασικός στόχος όλου του εγχειρήματος είναι να προβληθεί η κοινωφελής δράση που πραγματοποιεί η  Action Aid προς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και βρίσκονται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το ντοκιμαντέρ προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018.

 

papakaliatis gkana 01

 

papakaliatis gkana