Τα denim που πρέπει να ξεχάσετε το 2018

Πέμπτη, 08/03/2018

 

Τα denim trends που πρέπει να μην μακριά από τις εμφανίσεις σας

 

Όταν πρόκειται για τάσεις της μόδας, ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη χρονική διάρκεια που θα παραμείνουν στη λίστα των trends. Από χρόνο σε χρόνο- για να μην πούμε από μέρα σε μέρα- εμφανίζονται νέες τάσεις, που βγάζουν τις παλιές εκτός ...γκαρνταρόμπας!

 

Φέτος, λοιπόν, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη δυο πολύ συγκεκριμένα είδη τζιν, για να αποφύγετε ατοπήματα που θα σας στοιχίσουν στιλιστικά.


Ποια είναι αυτά;

 

1) Tα τζιν - απομιμήσεις που θυμίζουν κολάν, ή αλλιώς jeggings, ήρθε η ώρα να αποσυρθούν. Τη θέση τους παίρνουν τα τζιν από αυθεντικό denim ύφασμα, που αν μη τι άλλο, είναι πιο κολακευτικά και μπορεί να είναι εξίσου άνετα και μαλακά. Ξεχάστε, λοιπόν, αυτά τα κολάν- απομιμήσεις του denim, εκτός αν θέλετε να δείχνετε εκτός εποχής. Επενδύστε σε κομψά skinny jeans και original denims.

e882ab5c2e7913bd551924daa65c210e

 

 

2) Πείτε «αντίο» στα πολύ χαμηλόμεσα τζιν. Και δώστε προβάδισμα στα άνετα, ψηλόμεσα και φαρδιά mom jeans. Σε αντίθεση με τα χαμηλόμεσα που δεν αποδείχτηκαν ιδιαίτερα κολακευτικά για τη μέση (τονίζοντας συχνά τα παχάκια στην κοιλιά), τα ψηλόμεσα, ή έστω αυτά με μεσαία μέση, τζιν, «αγκαλιάζουν» την περιοχή και αναδεικνύουν κάθε τύπο σώματος.

Στα προτερήματα των ψηλόμεσων τζιν είναι ότι κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα. 

cffe62cb5c56bda5e106d5fefd23b4f6

 

Πηγή: Instagram

 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας