Πώς θα αποφασίσετε ποια παπούτσια να φορέσετε με φούστες και φορέματα

Δευτέρα, 12/03/2018

 

Υπάρχουν δυο πάρα πολύ απλοί κανόνες

Πόσες φορές δεν έχετε στηθεί μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να αποφασίσετε ποια παπούτσια ταιριάζουν με το ντύσιμό σας; Μια επιπλέον δυσκολία την έχουν τα φορέματα και οι φούστες, καθώς δεν ταιριάζουν πάντα όλα παπουτσία με τα μήκη τους.

 

Σ’ αυτή, λοιπόν, την περίπτωση θα πρέπει να θυμάστε δυο απλούς κανόνες:

 

1-    Αν η φούστα σας ή το φόρεμά σας είναι πάνω από το γόνατο:  Όσο πιο κοντή είναι η φούστα ή το φόρεμα, τόσο πιο φλατ πρέπει να είναι και το ζευγάρι που θα επιλέξετε. Μια πολύ κοντή φούστα με stilletos μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος συνδυασμός, αντιθετώς το ίδιο κομμάτι μ’ ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, loafers ή ακόμα και sneakers δείχνει κομψό και cool.

 

2-    Aν η φούστα ή το φόρεμά σας είναι κάτω από το γόνατο: Εδώ έχουμε το αντίθετο απ’ ό,τι με τη μίνι φούστα και τα ψηλοτάκουνα. Αν αυτός ο συνδυασμός δείχνει too much, ο συνδυασμός των φλατ παπουτσιών με μια μακριά φούστα μπορεί να δείξει λίγο άχαρος. Και μπορεί να μας αρέσει να βλέπουμε τις midi φούστες φορεμένες με sneakers, αλλά αν η φούστα είναι αρκετά μακριά είναι καλύτερο να τη συνδυάσετε με τακούνια (το πόσο ψηλά, εξαρτάται από εσάς).

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας