Πώς ο γάμος του Harry και της Meghan θα επηρεάσει τον τουρισμό στο Λονδίνο;

Δευτέρα, 12/03/2018

 

Τα τουριστικά πακέτα που προσφέρονται με αφορμή τον γάμο του πρίγκιπα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στις 19 Μαίου και παρόλο που θα προβληθεί και τηλεοπτικά πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να ζήσουν από κοντά την γαμήλια και εορταστική μέρα.

 

Μπορεί οι τουρίστες να μην έχουν πρόσκληση για τον γάμο, όμως προσφέρονται 2 πακέτα με αφορμή την γαμήλια μέρα για να ζήσουν και οι επισκέπτες της πόλης μια αξέχαστη εμπειρία. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους New York Times το Original Tour και το Royal Wedding Celebration δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση.

 

Το Original Tour προσφέρεται από μια εταιρεία που διοργανώνει περιηγήσεις με κόκκινα λεωφορεία και περιλαμβάνει tours στο Windsor Castle όλους τους μήνες πριν τον γάμο για αυτούς που θέλουν να δουν τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

 

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο, το Royal Wedding Celebration in England, είναι μια περιήγηση 8 ημερών που ξεκινά στις 16 Μαίου και περιλαμβάνει διαμονή 7 ημερών, 12 γεύματα, ένα παραδοσιακό street party την ημέρα του γάμου, συναντήσεις με μέλη του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας και επισκέψεις στα πιο σημαντικά αξιοθέατα αλλά και το Windsor Castle και το Kensington Palace.

 

Την ημέρα του γάμου, οι περιηγήσεις μπροστά στο Windsor Castle δεν θα πραγματοποιηθούν αλλά θα προτιμηθούν άλλα αξιοθέατα.

 

A post shared by Laura (@ciao__laura) onMar 11, 2018 at 10:12pm PDT

 

Φωτογραφία: Instagram