Η Μαντάμ Σουσού επιστρέφει με νέα πρόσωπα-έκπληξη

Δευτέρα, 12/03/2018

 

H ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης επιστρέφει για μία μεγάλη περιοδεία από τις Θεατρικές Σκηνές

Μία μεγάλη ανατροπή, επιφυλάσσει η ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά,

με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο:

 

Την ηρωίδα καλείται να σαγηνεύσει  ο  πάντα ανατρεπτικός και γοητευτικός  Κώστας Σπυρόπουλος , που θα δώσει μία άλλη διάσταση στον δαιμόνιο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού, μετά από πρόταση που δέχτηκε από  τις Θεατρικές Σκηνές!

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στη θρυλική παραγωγή, που σκηνοθετεί ο μοναδικός Γιάννης Κακλέας, και μαζί με τον θίασο που αποτελείται από 18 σπουδαίους ηθοποιούς θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι σε ολη την Ελλάδα. Στο ρόλο του φτωχού Παναγιωτάκη  ο αγαπημένος Τάσος Χαλκιάς.

 

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Δημητρα Παπαδοπούλου θα συναντηθούν πάνω στη σκηνή για πρώτη φορά. Εκτός από φίλοι έχουν και αποδεδειγμένη επαγγελματική χημεία .Το 2011 συνεργάστηκαν με επιτυχία , εκείνος ως παραγωγός και εκείνη ως σκηνοθέτης στο έργο “Ο παππούς έχει πίεση”.

 IMG_7783_Facetune_08-03-2018-12-19-23

 

sousou

 

Το εκρηκτικό δίδυμο αναμένεται να απογειώσει με νέα πνοή το σπουδαίο διαχρονικό κείμενο του Δημήτρη Ψαθά, με την “πινελιά” της Δήμητρας Παπαδοπούλου και την ευρηματική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.

Έκπληξη θα αποτελέσει και η νέα εμφάνιση που θα έχει ο Κώστας Σπυρόπουλος ως Καντακουζηνός, ο οποίος για κάθε θεατρικό του ρόλο αλλάζει εικόνα!

 

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μαντάμ Σουσού θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.