Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το γαμήλιο ταξίδι που ετοιμάζουν

Τρίτη, 10/04/2018

 

Που θα πάνε για μήνα του μέλιτος;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους στις 19 Μαίου κι ενώ ήδη γνωρίζουμε ποια θα είναι η διακόσμηση της εκκλησίας αλλά και η τούρτα που έχουν επιλέξει, λίγα έχουν γρα φτεί για τον προορισμό που έχουν επιλέξει για το γαμήλιο ταξίδι.

 

Ο πρίγκιπας Harry, εξάλλου, προσπαθεί να παραμείνουν κρυφές όλες οι λεπτομέρειες για τον μήνα του μέλιτος ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν το ταξίδι χωρίς την παρουσία φωτογράφων, όμως φαίνεται ότι τα tabloids κατάφεραν να ανακαλύψαν τον προορισμό που επέλεξε το ζευγάρι.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νιόπαντροι θα μείνουν σε ένα πολυτελές σπίτι (αξίας 500 λιρών την βραδιά) στην Ναμίμπια της Νότιας Αφρικής ενώ σκοπεύουν να αλλάζουν ξενοδοχεία συχνά ώστε να μην τους εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι.

 

Ο λόγος που επέλεξαν την Νότια Αφρική είναι γιατί πρόκειται για ένα όχι και τόσο τουριστικό προορισμό, κι έτσι θα μπορέσουν να απολαύσουν το πρώτο τους ταξίδι μετά τον γάμο χωρίς να ανησυχούν για τις ...φωτογραφικές μηχανές!

 

Είναι πιθανό το ζευγάρι να επισκεφτεί και την Botswana όπου είχαν πάει και στην αρχή της σχέσης τους, ενώ πολλοί αναφέρουν ότι μπορεί να ταξιδέψουν και στις Φιλιππίνες, στο Palawan, ένα νησί που η Meghan πάντα ήθελε να επισκεφτεί.

 

 

A post shared by Ahmet ERDEM (@ahmet.erdem) onApr 6, 2018 at 10:08am PDT

Ναμίμπια- Αφρική