Η πριγκίπισσα Καρολίνα μιλάει για τα παιδικά της χρόνια με τη Grace Kelly: «Ήμασταν πιο κοντά στη νταντά μας»

Παρασκευή, 13/04/2018

 

Σε ένα νέο βιβλίο, η Καρολίνα του Μονακό μιλάει για τη σχέση της με την μητέρα της

Η Grace Kelly και ο πρίγκιπας Rainier ήταν παντρεμένοι 26 χρόνια και είχαν τρία παιδιά, την πριγκίπισσα Καρολίνα, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Στεφανία. Υπήρχε όμως ένα ακόμα πρόσωπο που ήταν πολύτιμο για την καθημερινότητα της οικογένειας, η νταντά Maureen Wood.

 

Όπως αποκάλυψε η 61χρονη πριγκίπισσα Καρολίνα στο νέο βιβλίο «Albert II of Monaco, The Man and The Prince» της Isabelle Rivère, εκείνη και ο Αλβέρτος ήταν πιο κοντά στην νταντά τους παρά στην μαμά τους: «Για τον αδερφό μου και μένα, η Maureen ήταν η κεντρική φιγούρα στη ζωή μας. Όταν ήμασταν μικρά, είχαμε πιο στενή σχεσή με την νταντά παρά με τους γονείς μας. Όταν έφευγε, ο Αλβέρτος κι εγώ φωνάζαμε να μην φύγει. Ήμασταν στεναχωρημένοι για πολλές μέρες και τις περισσότερες φορές η μαμά θα της τηλεφωνούσε για να επιστρέψει νωρίτερα».

 

Η νταντά Maureen που επίσης έδωσε συνέντευξη για το βιβλίο εξήγησε ότι την έκαναν να νιώθει κι εκείνη μέλος της οικογένειας. Σε ένα πάρτι που οργάνωσε το βασιλικό ζεύγος «ο chef μαγείρεψε ένα σπέσιαλ μενού, η Caroline φόρεσε μια τουαλέτα της μητέρας της και ο Albert την στολή του κι εγώ φόρεσα μια τουαλέτα επίσης. Βάλαμε μουσική και χορέψαμε».

 

 

 

A post shared by @marie_pomeline onMar 7, 2018 at 9:41am PST


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας