Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 με 22 Απριλίου

Δευτέρα, 16/04/2018

 

Τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινήστε την εβδομάδα φλερτάροντας με κάποιον που έχετε βάλει καιρό τώρα στο μάτι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, το θράσος κάποιου άλλου ίσως σας φέρει σε σύγκρουση μ’ έναν φίλο ή συνεργάτη. Να είστε ειλικρινής, όμως, μαζί του και όλα θα φτιάξουν. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σύντροφός σας αναζητά την προσοχή σας και καλό είναι να του τη δώσετε. Στα μέσα της εβδομάδας φροντίστε να διασκεδάσετε, και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, ενώ το τέλος της εβδομάδας θα είναι πολύ ήρεμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όλη αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να βγείτε με τους φίλους σας, να πάτε σε κάποια συναυλία ή στο θέατρο ή απλά να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να βοηθήσετε σ’ ένα φίλο σε μία δύσκολη στιγμή του.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σας ξεκινά με αγορές και μάλιστα μεγάλες, από καναπέ έως σπίτι! Βεβαιωθείτε, όμως, ότι μπορείτε να το αντέξετε! Από τη μέση της εβδομάδας, θα βρεθείτε να παρηγορείτε ένα συγγενή ή γείτονα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια μεγάλη συναισθηματική ένταση. 

ΛΕΩΝ

Αξιοποιείστε την εβδομάδα που ξεκινάει για να εκμεταλλευτείτε προηγούμενες επιτυχίες σας και να σχεδιάσετε ακόμα περισσότερες για το μέλλον. Την Παρασκευή θα δεχτείτε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν πολύ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με κάποιες δυσκολίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Όμως, αν μείνετε ψύχραιμες και ευέλικτες μέχρι την Τετάρτη, οπότε θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα και να κάνετε σχέδια. Την Πέμπτη, εσείς και ένας συνεργάτης σας θα κάνετε μια μεγάλη αγορά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάμε με ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη θα σας βρει να ακούτε και να συζητάτε τις ιδέες τους, ενώ την Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε με πάθος την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αν και ξεκινάτε με αυτοπεποίθηση, μια σύγκρουση με το αφεντικό σας θα σας ρίξει τη διάθεση. Ίσως, δεν είναι και η κατάλληλη εβδομάδα για να διοχετεύσετε όλη την ενέργειά σας στην εργασία. Βρεθείτε με φίλους μέσα στην εβδομάδα και περάστε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινήστε την εβδομάδα επιτρέποντας στον εαυτό σας μικρές απολαύσεις. Από Τετάρτη, εξάλλου, η διάθεσή σας πέφτει εξαιτίας κάποιων προβλημάτων. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, επιστρατεύστε την κοινωνικότητά σας και περάστε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, θα υπάρξουν απογοητεύσεις, ιδίως στη δουλειά. Αλλά την Τρίτη τα πράγματα θα βελτιωθούν, και μαζί και η διάθεσή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα βρεθείτε στο επίκεντρο αφού έχετε βάλει μπροστά νέα σχέδια και πολλοί θα ζητήσουν τη βοήθειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα απογοητευθείτε από τους ανθρώπους γύρω σας στην αρχή της εβδομάδας, αλλά η Τετάρτη θα είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε δουλειές που έχετε προγραμματίσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο φροντίσετε να μη σκέφτεστε την εργασία και διασκεδάστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να απολαύσετε τη Δευτέρα, και να βάλετε μπρος τις ιδέες σας, ενώ στα μέσα της εβδομάδας φροντίστε να μην είστε επικριτικοί με τους γύρω σας και όλα θα πάνε καλά. Την Πέμπτη με Παρασκευή θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στη δουλειά, αλλά φροντίστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.