Οι 5 σωστοί τρόποι για να χάσετε 5 κιλά σε ένα μήνα

Τρίτη, 24/04/2018

 

Αποτελεσματική απώλεια κιλών

Ο συνδυασμός μιας σωστής διατροφής και άσκησης μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε αποτελεσματικά κιλά ακόμα και μέσα σε ένα μήνα. Αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες κι επικίνδυνες δίαιτες αλλά και την έντονη άσκηση που μπορεί να τραυματίσει τους μύες κι ανακαλύψτε 5 σωστούς τρόπους για να χάσετε μέχρι και 5 κιλά σε 30 ημέρες.

 

1.Ζεστό νερό κάθε πρωί: Ένα ποτήρι ζεστό νερό κάθε πρωί θα βελτιώσει την πέψη, την καλή λειτουργία του οργανισμού αλλά θα βοηθήσει και στην απώλεια κιλών.

 

2.Σωστό πρωινό: Ο χρυσός κανόνας της δίαιτας που θα ακολουθήσετε, εκτός από τα πολλά φρούτα και τα λαχανικά, είναι να ξεκινήσετε με ένα σωστό πρώτο γεύμα. Το πρωινό σας πρέπει να περιλαμβάνει πρωτείνη και «καλούς» υδατάνθρακες ώστε να «ξυπνήσει» ο μεταβολισμό σας.

 

3. Αποφύγετε τη ζάχαρη: Η ζάχαρη υπάρχει παντού, οπότε μην νομίζετε ότι αρκεί να μην βάζετε ζάχαρη στον καφέ. Αποφύγετε ποτά, φαγητά και γλυκά που περιέχουν ζάχαρη στα συστατικά τους.

 

4.Προσοχή στον καφέ: Ο καφές αλλά και το τσάι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών, αν όμως βάζετε γάλα, ζάχαρη ή σαντιγί τότε καλό είναι να αλλάξετε συνήθειες!

 

5.Περπάτημα: Δεν χρειάζεται να κάνετε εξαντλητική γυμναστική. Αρκεί να επιλέξετε το περπάτημα για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Περπατήστε μέχρι την στάση του λεωφορείου, ανεβείτε τις σκάλες της πολυκατοικίας σας και περπατήστε το απόγευμα μέχρι το πλησιέστερο πάρκο.  

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας