Γιατί όλοι συγκρίνουν τη Melania Trump με τη Beyonce;

Πέμπτη, 26/04/2018

 

To καπέλο που ξεκίνησε τις συγκρίσεις και τις αντιδράσεις στα social media

H Melania Trump είναι αναμφισβήτητα μια Πρώτη Κυρία που έχει στιλ και το αναδεικνύει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Η σύζυγος του Donald Trump επιλέγει κλασικές γραμμές και θηλυκά φορέματα και δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι θέλει μέσα από το στιλ της να εκφράσει την αλληλεγγύη της στα κοινωνικά κινήματα των γυναικών παρόλο που ο άντρας της δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ.

 

Στην συνάντησή της στον Λευκό Οίκο με τον Emmanuel Macron και την σύζυγό του Brigitte, η Melania φόρεσε ένα λευκό Michael Kors σύνολο (κοστούμι και φούστα) που το συνδύασε με ένα λευκό Herve Pierre καπέλο.

 

 

Οι χρήστες των social media σχολίασαν για ακόμα μια φορά τις φωτογραφίες του προεδρικού ζεύγους, όχι μόνο γιατί η Trump έδειξε να μην θέλει πάλι να πιάσει το χέρι του συζύγου της, αλλά και για την στιλιστική επιλογή της.

 

Το καπέλο θύμισε σε πολλούς ένα παρόμοιο που είχε φορέσει σε μαύρο χρώμα η Beyonce για το βίντεο κλιπ του «Formation», ένα τραγούδι που θεωρείται ο «ύμνος» των Αφροαμερικανίδων γυναικών που τους υπενθυμίζει ότι οι «ζωές τους έχουν αξία».

 

 

 

 

Θέλησε η Melania Trump να δείξει την συμπαράστασή της στο «Black Lives Matter», αντέγραψε το στιλ της Michelle Pfeiffer στο Scarface ή της Celine Dion στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όπως πολλοί σχολίασαν;

 

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) onJul 12, 2017 at 1:36pm PDT

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας