Τα καλύτερα χρώματα για το νυφικό σας μανικιούρ

Δευτέρα, 07/05/2018

 

Το ιδανικό μανικιούρ για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας

Η προετοιμασία του γάμου αποτελεί, εκτός από ευχάριστη, και μία αγχωτική διαδικασία για τη νύφη. Η λίστα με τις υποχρεώσεις είναι τεράστια, ενώ ο χρόνος ελάχιστος. Οι νύφες εστιάζουν την προσοχή τους στο νυφικό, στους καλεσμένους, στο τραπέζι, στον στολισμό της εκκλησίας και συχνά παραλείπουν να σκεφτούν κάτι σημαντικό. Μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια, όμως το μανικούρ είναι το "κλειδί" για να αναβαθμιστεί η νυφική εμφάνιση.

 

Δεδομένου ότι όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στη νύφη, δεν γίνεται να εμφανιστεί με απεριποίητο μανικιούρ. Οι περισσότερες νύφες επιλέγουν απαλές αποχρώσεις για τα νύχια τους, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις.

 

Βασική επιλογή αποτελούν τα χρώματα "πασπαρτού". Όλες οι αποχρώσεις του nude, καθώς και το "γαλλικό" μπορούν να συνδυαστούν άψογα με οριζόντιες και κάθετες ρίγες, μεταλλικά στοιχεία, στρασάκια ή ακόμη και ζωγραφιστά λουλούδια. Το μανικούρ σας θα ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό σας και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

 

nails pink

 

Από την άλλη πλευρά, αν ανήκετε στις πιο extreme νύφες και θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα υπάρχουν πολλές επιλογές. Φλογερό κόκκινο, εκκρηκτικό πορτοκαλί, ακόμα και το μπλε, είναι κάποιες προτάσεις για τα νύχια σας που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Βέβαια, αν η διακόσμηση του χώρου αποτελείται από κάποιο έντονο χρώμα, δεν θα ήταν κακή ιδέα να το συνδυάσετε με το μανικιούρ σας.

 

nailsredS

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

Επιμέλεια: Άννα Καντζηλιέρη

Tags: