Το beach hair look που προτείνει για το φετινό καλοκαίρι η Chanel

Τρίτη, 08/05/2018

 

Πρωτότυπο και όμως εντυπωσιακό!

«Το αντίθετο από τα συνηθισμένα ατημέλητα μαλλιά παραλίας είναι το κομψό χτένισμα που προτείνει ο οίκος Chanel, αφού προσθέτει στο hair look ένα μπερέ» αναφέρει ο hair stylist, Sam McKnigh, για τα χτενίσματα που επιμελήθηκε για το fashion show του οίκου, Chanel Cruise 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. «Ισια, λαμπερά μαλλιά, για μια ζωη στα κύματα των ωκεανών», το μότο του. 

 

Κεντρική ιδέα της συλλογής ήταν η ναυτική κουλτούρα καθώς τα navy στοιχεία επικρατούσαν παντού και οι μπερέδες απογείωναν τις εμφανίσεις των διάσημων μοντέλων που περπάτησαν στο catwalk.

 

«Πρόκειται για το καινούργιο "ίσιο", που παραμένει επίπεδο αλλά με μια ελαφριά κίνηση στο τελείωμα. Τα μαλλιά είναι ισιωμένα, αλλά όχι με σίδερο,  και με ελάχιστες σταγόνες νερό επαναφέραμε την κίνηση, όπου ήταν αρκετά ίσιο » δηλώνει ο McKnight στη Vogue.


 

Ο McKnight και η ομάδα του δημιούργησαν το hair look των κοριτσιών, ψεκάζοντας τα μαλλιά τους με λίγη λακ πριν χρησιμοποιήσουν το σίδερο ισιώματος ή μετά το στέγμωμα με σεσουάρ στην περίπτωση των μοντέλων που είχαν φυσικά ίσια τρίχα.


«Κομψά, υγιή και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά», είναι η πρόταση του οίκου Chanel για το beach hair look του φετινού καλοκαιριού.

 

 

 

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram@Sam McKnight, Chanel

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

Επιμέλεια: Άννα Καντζηλιέρη

Tags: