Μεταμορφώστε τη βεράντα σας σε όαση

Παρασκευή, 11/05/2018

 

Ιδέες διακόσμησης της βεράντας σας για το καλοκαίρι

Ακόμη και το πιο μικρό αστικό μπαλκόνι έχει μεγάλη αξία όταν είναι γεμάτο με φυτά και λουλούδια για να το απολαμβάνεις μόνος ή με παρέα νομίζοντας ότι είσαι στην εξοχή.
 
 
Η ιδανική λύση για τη διαμορφωσή του είναι οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες – δε λερώνουν με νερά, είναι αυτόνομες ενώ φροντίζουν τα φυτά αντί για εσάς ακόμη και στις διακοπές. 
 
BALCONISSIMA COLOR__


H LECHUZA είναι η καλύτερη και η πρώτη στο είδος της, συνδυάζοντας εκτός των παραπάνω, βραβευμένο design και ανθεκτικότητα λόγω της υψηλής ποιότητας πλαστικού από το οποίο είναι φτιαγμένη. Βραβευμένη φέτος με Red Dot Design Award η νέα LECHUZA Balconissima Color είναι ειδική για μπαλκόνια με «ταλέντο» να μεταμορφώνει και το πιο μικρό σε μια πλούσια καταπράσινη όαση εύκολα και άμεσα, προσφέροντας χώρο για τρία γλαστράκια φύτευσης, έτοιμα για να υποδεχτούν ανοιξιάτικα λουλούδια και αρωματικά βότανα.
 
 
BALCONISSIMA COLOR
 
BALCONISSIMA COLOR_
 
Η διαδικασία είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται μεταφύτευση, τα φυτά ποτίζονται με τη σωστή ποσότητα νερού χάρη στο σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA, ενώ χάρη στην κομψή, πλεκτή της όψη προσδίδει στο ντεκόρ. 
 
 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας