Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/5)

Παρασκευή, 11/05/2018

 

Τι λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;

Κριός

Αυτή η εβδομάδα, Κριοί, θα έχει μια κυκλική πορεία για εσάς. Οι πρώτες μέρες θα σας φέρουν αντιμέτωπες με πολλές συγκρούσεις στη δουλειά, ωστόσο το κλίμα γρήγορα θα αλλάξει και η φιλική διάθεση θα επανέλθει. Η οικογένειά σας θα είναι δίπλα σας την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ για ακόμα μια φορά το "κλειδί" είναι η επικοινωνία και ο διάλογος. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τη ρομαντική σας πλευρα να βγει στην επιφάνεια.


Ταύρος

Έχετε πολλά σχέδια γι' αυτή την εβδομάδα, όμως δεν θα σας προτείναμε να τα υλοποιήσετε τις πρώτες μέρες. Mην υπογράψετε κανένα έγγραφο αυτή την εβδομάδα και αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αναβάλλετε τη λήψη αποφάσεων για τη μέση της εβδομάδας όπου η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Άν υπάρχει κάποιο φλέρτ στην ατμόσφαιρα, η Τετάρτη είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάποια κίνηση, ενώ την Παρασκευή κάποιος από το εργασιακό σας περιβάλλον θα δοκιμάσει τα όριά σας και την ανεκτικότητά σας.


Δίδυμοι

O υπερβολικός σας ενθουσιασμός και η ανεβασμένη διάθεση ίσως να σας οδηγήσουν σε μονοπάτια που δεν περιμένατε. Ωστόσο, δεχτείτε όλες τις προσκλήσεις φίλων στα σπίτια τους, διότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να κάνετε οικονομία. Το Σαββατοκύριακο θα είναι υπέροχο για εσάς. Οι φίλοι σας αγαπούν να σας μιλάνε. Θυμηθείτε να τους αναφέρετε πόσο το απολαμβάνετε και εσείς.


Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για σας. Από την μια πλευρά θέλετε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε και από την άλλη να ζήσετε μια περιπέτεια. Αν είστε single, αφήστε τις ανασφάλειες σπίτι και βγείτε έξω. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε αυτοκίνητο;


Λέων

Τι έχετε πάλι κατά νου; Ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή σας, φοντίστε να το μοιραστείτε οπωσδήποτε με τους φίλους σας. Η συμβουλή τους θα σας φανεί πολύτιμη. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα θελήσουν να ελέγξουν τα συναισθήματά σας χωρίς ωστόσο να απογοητευτούν. Όπως και να έχει, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από ευχάριστες στιγμές.


Παρθένος

Ο λόγος που οι φίλοι σας ζητάνε συνεχώς τη συμβουλή και την καθοδήγηση σας σημαίνει ότι τίποτα δε μπορεί να σκεπάσει τη φωνή της λογικής σας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε ζεστοί άνθωποι. Αυτή την εβδομάδα, προσέξτε τις συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας και την οικογένεια. Άν δεν μπορείτε να χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο τα θέματα, αποφύγετε να απαντήσετε.


Ζυγός

Οι συζητήσεις σας με αυτό τον νέο άνθρωπο που έχει εισβάλλει στη ζωή σας, φέρνουν στο φως μια διαφορετική πλευρά σας. Οι απόψεις σας πάνω σε συγκεκριμένα θέματα φαίνεται να αλλάζουν. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ενώ το Σαββατοκύριακο απολαύστε τη συντροφιά των φίλων σας.


Σκορπιος

 Τα τελευταία μέτρα πριν φτάσουμε στο στόχο μας είναι πάντα κουραστικά, ωστόσο δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Αργά ή γρήγορα θα έχουμε πετύχει αυτό που λαχταράμε. Ακολουθείστε αυτή τη συμβουλή και το τέλος της εβδομάδας θα σας ανταμείψει. Το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ετοιμάσετε το δείπνο που τόσο καιρό θέλετε. Οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας σε όλα.


Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να κρατήσετε σε μια ισορροπία τη ζωή σας. Βάλτε σε μια σειρά αυτά που πραγματικά χρειάζεστε αυτό τον καιρο και παλέψτε γι' αυτά. Ίσως κάποια πράγματα να σας δυσκολέψουν περισσότερο, όμως αργά η γρήγορα θα βρείτε τη λύση.


Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για εσάς, διότι στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν πολλά "πηγαδάκια". Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και να αγνοήσετε τα υπόλοιπα. Οι εντάσεις θα είναι πολλές, όμως το Σαββατοκύριακο θα έρθει για να σας ανταμείψει.


Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πρωτόγνωρη για εσάς καθώς νέες ιδέες υπόσχονται ότι θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωή σας. Η μέση της εβδομάδας θα σας βρει προβληματισμένες καθώς πολλά μειονεκτήματα του συντρόφου σας έρχονται στην επιφάνεια, συνεπώς το ζήτημα των σχέσεων θα σας απασχολήσει πολύ. Βέβαια, η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για μια μικρή εξόρμηση.


Ιχθείς

Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες μέρες τις εβδομάδας θα σας φέρουν αντιμέτωπες με πολλά προβλήματα, όμως μη βιαστείτε να τα λύσετε. Καλό θα ήταν να μείνετε σπίτι και να σκεφτείτε προσεχτικά όλες τις εκδοχές των προβλημάτων σας. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.