Το Twitter ψήφισε! Αυτοί είναι οι πιο γοητευτικοί εργένηδες γαλαζοαίματοι

Δευτέρα, 04/06/2018

 

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry, τα social media ψάχνουν τους πιο περιζήτητους πρίγκιπες που δεν έχουν παντρευτεί

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry, οι χρήστες του Twitter αναρωτήθηκαν ποιοι γαλαζοαίματοι είναι ακόμα εργένηδες; Μετά τον ενθουσιασμό με τον βασιλικό γάμο, το ενδιαφέρον για τους γαλαζοαίματους αυξήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, και το Twitter ανέδειξε μέσα από tweets και φωτογραφίες τους πιο γοητευτικούς εργένηδες με τίτλο!

 

Ο πρίγκιπας Mateen του Mπρούνει είναι ο πιο περιζήτητος εργένης αυτή τη στιγμή. Είναι 26 χρονών και είναι ο δέκατος γιος του Σουλτάνου Hassanal Bolkiah. Έχει πάνω από 800 χιλιάδες followers στο Instagram, παίζει polo, του αρέσει το box, να πιλοτάρει αεροπλάνα και να ποζάρει σε εξώφυλλα περιοδικών.

 

 

It’s been a golden year, best wishes for happiness in the new year 🙏🏽

A post shared by Mateen (@tmski) onDec 30, 2017 at 8:33pm PST

 

Flying to a place a little warmer ☀️

A post shared by Mateen (@tmski) onDec 24, 2016 at 3:16am PST

 

 

 O 18χρονος πρίγκιπας Nikolai της Δανίας εργάζεται ως μοντέλο και είναι έκτος στη διαδοχή του θρόνου. Ο πατέρας του πρίγκιπας Joachim δήλωσε ότι ο Nikolai δεν θα πρέπει να κουβαλήσει κάποιο «βασιλικό» βάρος αλλά αντίθετα θα έχει την ελευθερία να διαμορφώσει το μέλλον του όπως θέλει ο ίδιος.

 

 

 

Ο 35χρονος διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι, πρίγκιπας Hamdan γράφει ποίηση με το ψευδώνυμο Fazza, του αρέσει το skydiving και να φροντίζει ζώα όπως καμήλες, τίγρεις και κροκόδειλους. Στο Instagram έχει πάνω από 6 εκατομμύρια followers!

 

Hello my deer. غزاله و عاشق

A post shared by Fazza (@faz3) onApr 5, 2018 at 6:11am PDT

 

Μπορεί να μην είναι πρίγκιπας αλλά το Twitter έχει εμμονή μαζί του. Ο Louis Spencer, ξάδερφος του Harry και του William, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς διάσημους εργένηδες της Μεγάλης Βρετανίας!

 

A post shared by The Buzz (@thebuzzmagazine_) onMay 24, 2018 at 12:43am PDT