Το Hilton υποδέχεται πέντε ελληνικά brands στο Greek Resort Design

Παρασκευή, 08/06/2018

 

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της πόλης υποδέχεται τους Έλληνες σχεδιαστές by the pool

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Greek Resort Design έρχεται για να φέρει το ελληνικό καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης. Summer is here! Το Greek Resort Design 2018 διοργανώνεται από την εταιρία Plus More 360° σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Hilton. Η φετινή διοργάνωση θα εκπλήξει το κοινό, καθώς έρχεται ανανεωμένη και εμπλουτισμένη.

 

Στο Greek Resort Design 2018 πέντε ελληνικά brands (Amaris, It’s All Greek On Me, Maa Βoo, Sun.Set.Go!, Sognare Swimwear) θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους με μαγιό και resort wear, σε πέντε ξεχωριστά catwalks.

 

Παράλληλα, γύρω από την πισίνα του Hilton θα έχουν «καταφθάσει» με τα summer-inspired τροχόσπιτά τους τρία σχεδιαστικά brands (Diko Kaftans, Maritimum Swimwear, Sognare Swimwear), εκθέτοντας σε μια πρωτότυπη παρουσίαση τις συλλογές τους.

 

Τον σχεδιασμό των conceptual booths έχει επιμεληθεί το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis [Architecture in concept], ενώ την κατασκευή τους έχει αναλάβει η τεχνική εταιρία Επίκυκλος.  

 

Τη βραδιά θα συνοδεύσει το Southern Comfort, σερβίροντας το θεματικό cocktail του φετινού καλοκαιριού: Kiss for Good Reason, που συνδυάζει τη μόδα με ένα σημαντικό φιλανθρωπικό project.

 

Την επιμέλεια του hair styling έχει αναλάβει, για μια ακόμη φορά, το System Professional με πολυτελή προϊόντα περιποίησης & styling, υπό την καθοδήγηση του Hair Expert Βαγγέλη Χατζή, System Professional Ambassador. Τα νύχια των μοντέλων θα επιμεληθεί η OPI, το Νο1 salon brand παγκοσμίως, με τα fashionable βερνίκια της.

 

Τέλος, η εμφάνιση των μοντέλων θα ολοκληρωθεί με μακιγιάζ με προϊόντα Sephora Collection από τα καταστήματα Sephora, το οποίο θα επιμεληθούν οι σπουδαστές του εργαστηρίου Freddy Make Up Stage.  

 

DT Greek Resort Design

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ, το πρώτο ελληνικό γυναικείο περιοδικό, και το ανανεωμένο www.gynaikamagazine.gr.

 

Για μια ακόμη χρονιά, στο Greek Resort Design Έλληνες σχεδιαστές μαγιό και resort wear παρουσιάζουν τις συλλογές Summer 2018 στην πιο μεγάλη και stylish πισίνα αστικού ξενοδοχείου, στο Hilton Athens, ένα σημείο καλοκαιρινών συναντήσεων που διαχρονικά αποτελεί την πιο αναζωογονητική απόδραση… εντός των τειχών.

 

Με την πρωτοβουλία της Plus More 360° η ελληνική «υπογραφή» του resort design καθιερώνεται, ταξιδεύει στον πλανήτη της μόδας και αναδεικνύει διεθνώς το πιο όμορφο καλοκαίρι του κόσμου: το ελληνικό!

 

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook, Instagram  #GreekResortDesign #GRD18

 

Δείτε εδώ το instafeed του gynaikamagazine.gr