Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11/6-17/6)

Σάββατο, 09/06/2018

 

Τι λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;

Κριός

Αγαπημένε Kριέ, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει έντονη διάθεση για επικοινωνία τόσο με τους φίλους και την οικογένεια σου όσο και με τους συνεργάτες σου στην δουλειά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και να ακούσεις τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Το Σαββατοκύριακο πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, καθώς νέες γνωριμίες θα διαταράξουν την μέχρι τώρα ήρεμη καθημερινότητά σου.

Ταύρος

Μια καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς καθώς θα λύσετε με επιτυχία κάποια θέματα της δουλειάς που σας απασχολούν καιρό και η ανταμοιβή θα σας εκπλήξει. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να προσέξετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στον εαυτό σας και φυσικά στο ταίρι σας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινάει παρέα με καλούς φίλους και όμορφες συζητήσεις. Αυτές τις μέρες θα επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και θα έρθετε πιο κοντά στους στόχους που έχετε θέσει. Συνεπώς, όση σύγχυση και να υπάρχει γρήγορα θα ξεπεραστεί. Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για εσάς καθώς η ανάγκη σας να εκφράσετε αυτά που πραγματικά νιώθετε, πρόκειται να ξαφνιάσει τους γύρω σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει και να αποφασίσει τι είναι καλύτερο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστεί μια καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όσα σκεφτόσασταν εδώ και καιρό αλλά δεν τολμούσατε να υλοποιήσετε.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και θα επιδιώξετε την πραγματοποίηση τους με κάθε τρόπο. Οι επαγγελματικοί στόχοι και οι φιλικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι υπέροχο μόνο αν βρεθείτε εκεί που πραγματικά θέλετε και όχι εκεί που οι υποχρεώσεις σας οδηγούν.

Παρθένος

Αγαπημένε Παρθένε, αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά στους φίλους και την οικογένειά σου. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να τους βοηθήσεις και να τους δώσεις μια συμβουλή που πραγματικά θα τους φανεί χρήσιμη. Ακόμα και αν το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο ραντεβού και υποχρεώσεις, μια γρήγορη βόλτα στο αγαπημένο σου μέρος θα σε χαλαρώσει.

Ζυγοί

Ο Ιούνιος έχει αλλάξει την διάθεση και την όρεξη σας για δουλειά. Νέα σχέδια και σοβαρές συζητήσεις θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και έτσι νέες πόρτες είναι πιθανό να ανοιχτούν. Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα ύψη. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην ξεκούραση και την χαλάρωση.

Σκορπιός

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς καθώς κάποια ζητήματα που θα προκύψουν θα προσπαθήσουν να σας χαλάσουν την διάθεση. Καλό θα ήταν να προσέξετε οικονομικές συμφωνίες που μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί με τους γύρω σας, ακόμα και αν κάνουν λάθη που σας ενοχλούν. Ένα θέμα που σας απασχολεί καιρό πρόκειται να συζητηθεί το Σαββατοκύριακο.

Τοξότης

Τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις θα υπάρξουν έντονες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα που όμως θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.Όσον αφορά τις νέες προτάσεις, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και ακολουθήστε τα νέα μονοπάτια που σας δείχνει. Οι ζεστές μέρες του Σαββατοκύριακου είναι ιδανικές για ένα μικρό ταξίδι που θα σας ανανεώσει.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα κάποιες εξελίξεις που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας θα σας βάλουν σκέψεις και ίσως σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτερες. Φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής ζωής για να αποφύγετε απρόσμενες εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο μια ξαφνική πρόταση θα σας κάνει να αφήσετε τις αγαπημένες σας συνήθειες για λίγο στην άκρη.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα ο τρόπος που σκέφτεστε και οι ανάγκες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα ζητήματα τις δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να μοιραστείτε όλες τις ιδέες σας. Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τους φίλους και το ταίρι σας.

Ιχθύς

Ο αυθορμητισμός που θα έχετε αυτή την εβδομάδα ίσως και να μην σας βγει σε καλό. Φροντίστε να διατυπώνετε τις ενστάσεις σας στα θέματα τις δουλειάς με ευγενικό τρόπο, διότι αλλιώς θα δημιουργηθούν εντάσεις που δεν χρειάζονται. Ακόμα, θα σας απασχολήσουν κάποια μικρά οικογενειακά θέματα ωστόσο, ο χρόνος που θα περάσετε με τους φίλους σας το Σαββατοκύριακο, θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε ό,τι σας χάλασε την διάθεση μέσα στην εβδομάδα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας