Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι παρακολουθεί μέσω... iPad;

Τρίτη, 12/06/2018

 

Έχει πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία

Γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της το Σάββατο με την εντυπωσιακή παρέλαση «Trooping the Colour» αλλά, παρά την ηλικία της, η «αειθαλής» μονάρχης ξέρει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία

Αγαπά τα άλογα και έχει μάθει να ιππεύει από τεσσάρων ετών. Η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά τα 92 της χρόνια, όχι μόνο επιδίδεται ακόμα στο αγαπημένο της άθλημα, αλλά θέλει η ίδια να παρακολουθεί τι γίνεται στους βασιλικούς στάβλους.

 

Έτσι, η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο, που γιόρτασε το Σάββατο τα 92ά γενέθλιά της με την εντυπωσιακή παρέλαση «Trooping the Colour» (παρέλαση για τα χρώματα του Συντάγματος), έχει στην κατοχή της ένα iPad! Σύμφωνα με τη Metro είναι συνδεδεμένο με το κλειστό σύστημα παρακολούθησης των βασιλικών στάβλων στο Σάντριγχαμ, την έτερη βασιλική κατοικία στο Νόρφολκ.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα από την άνεση της πολυθρόνας της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ επιθυμεί -με τη βοήθεια της τεχνολογίας- να παρακολουθεί στους στάβλους του Σάντριγχαμ τις φοράδες της όταν φέρνουν στον κόσμο τα πουλάρια τους. Ο Ντέιβιντ Σόμερ, επικεφαλής των βασιλικών στάβλων, δήλωσε: «Το πλεονέκτημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είναι πως όταν αυτό συμβαίνει (η γέννηση ενός πουλαριού), μπορώ να είμαι στο τηλέφωνο και να της εξηγώ (της βασίλισσας), παράλληλα, τι συμβαίνει και να συζητώ μαζί της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

 

 

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) onFeb 8, 2016 at 4:12pm PST

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Protagon.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας