Τα ζώδια της εβδομάδας 9-15/7

Σάββατο, 07/07/2018

 

Τι σχέδια έχουν τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα;

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία όμως, αν φερθείτε έξυπνα, θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Ένας σωστός προϋπολογισμός μπορεί πάντα να σας προλάβει από μεγάλους μπελάδες. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα κυλάνε μια χαρά, ακόμα κι αν οι δυνάμεις σας έχουν λιγοστέψει. Πάρτε βαθιές ανάσες καθώς η άδεια πλησιάζει. Μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών, αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στους φίλους και την οικογένεια.


Ταύρος

Έντονη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς καθώς οι εξελίξεις στη ζωή σας δεν σταματάνε στιγμή. Δεν χρειάζεται να περιορίζετε τον εαυτό σας και να μην εκφράζετε αυτά που σκέφτεστε. Εμπιστευτείτε στους φίλους σας όλα τα γεγονότα που σας προβληματίζουν και ακούστε την άποψή τους. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση.


Δίδυμος

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη για εσάς καθώς θα έρθετε αντιμέτωπες με όλες τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που έχετε αφήσει εδω και καιρό στην άκρη. Μην πανικοβάλλεστε. Βάλτε ένα πρόγραμμα και θα τα καταφέρετε. Στον επαγγελματικό τομέα, αν αποφασίσετε να δώσετε το 100% του εαυτού σας η άνοδος είναι δεδομένη.


Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για εσάς καθώς ακόμη μια φορά η τύχη είναι με το μέρος σας. Οι πρωτότυπες ιδέες σας και το πείσμα σας στον χώρο της εργασίας αργά ή γρήγορα θα αναγνωρισθούν και θα ανταμειφθήτε. Τα οικονoμικά σας βρίσκονται σε μια καλή φάση, συνεπώς δεν είναι άσχημη εποχή για μια επένδυση που έχετε καιρό κατά νου.


Λέων

Αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σας βρίσκεται στα ύψη αφού τα καλά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν κάποια θέματα που θα σας προβληματίσουν και θα σας δυσκολέψουν. Μην το βάλετε κάτω. Το Σαββατοκύριακο είναι κοντά.


Παρθένος

Η υγεία σας και το σώμα σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα καθώς η ανάγκη σας να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή κάποια καινούργια δραστηριότητα είναι διαρκώς στη σκέψη σας. Φροντίστε να απαντήσετε στα ερώτηματα που σάς θέτει το ταίρι σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.


Ζυγός

Με επαγγελματικές ανησυχίες και σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσετε τα θέματα που προκύπτουν ξεκινά αυτή εβδομάδα. Συνεργαστείτε με τους γύρω σας, ακούστε την άποψή τους και η λύση θα βρεθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας, το κλίμα θα αλλάξει και η διάθεσή σας θα ανέβει στα ύψη.


Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη χαμόγελα για εσάς καθώς καταπιάνεστε με πράγματα που πραγματικά σας κάνουν χαρούμενες. Ωστόσο, μην παραμελείτε τα θέματα της δουλειάς σας διότι η άδειά σας δεν έχει έρθει ακόμα. Το Σαββατοκύριακο η τύχη θα είναι με το μέρος σας συνεπώς δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνετε κάποια μελλοντικά σχέδια.


Τοξότης

Τοσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά θέματα θα σάς απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα γεγονός που θα σας αγχώσει λίγο παραπάνω. Ωστόσο, οι φίλοι σας είναι πανέτοιμοι να σας βοηθήσουν προκειμένου να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Το Σαββατοκύριακο ξεκουραστείτε και κάντε πράγματα που πραγματικά σας φτιάχνουν το κέφι.


Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες επαγγελματικές προτάσεις. Σκεφτείτε το κάθε ζήτημα πολλές φορές πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε. Το Σαββατοκύριακο θα φέρει ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές και ένα απρόσμενο γεγονός ίσως να δώσει λύση σε κάτι που σας προβληματίζει καιρό.


Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη στα οικονομικά σας, γεγονός που σας προκαλεί κάποιο άγχος. Προς τα μέσα της εβδομάδας όλα τα θέματα που σάς απασχολούν θα λυθούν και θα μπορέσετε να απολαύσετε ήρεμες το Σαββατοκύριακό σας. Καλό θα ηταν ωστόσο, να μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση.


Ιχθύς

Οι ανάγκες σας σας αποσχολούν έντονα και θα κάνετε τα πάντα μέχρι να πετύχετε αυτά που σας κάνουνε χαρούμενες. Στον επαγγελματικό τομέα, κάποια νέα ίσως ταράξουν την ηρεμία σας αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Επικεντρωθείτε στη χαλάρωσή σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας το Σαββατοκύριακο.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας