Η πριγκίπισσα Charlotte λέει στους δημοσιογράφους: «Δεν είστε καλεσμένοι»

Τετάρτη, 11/07/2018

 

Το video με την αυστηρή παρατήρηση της 3χρονης Πριγκίπισσας 

Η βάφτιση του Πρίγκιπα Louis, του τρίτου παιδιού της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, ήταν το γεγονός της εβδομάδας στη Μεγάλη Βρετανία και φυσικά όλα τα φλας ήταν στραμμένα στη βασιλική οικογένεια. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με τα στιγμιότυπα έξω από τα βασιλικό παρεκκλήσι να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

 

Όμως, τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει για μια ακόμα φορά η 3χρονη Charlotte. Η χαριτωμένη Πριγκίπισσα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις φροντίζει να χαιρετάει το πλήθος και τους δημοσιογράφους, αλλά και να δίνει ευγενικά το χέρι της σε όποιον τις υποδεικνύουν οι γονείς της. Μάλιστα, όλοι έχουν σχολιάσει το πόσο καλά η Πριγκίπισσα γνωρίζει πώς να χαιρετάει «πριγκιπικά».

 

Αυτή τη φορά, όμως, η Charlotte έγινε θέμα στα μίντια εξαιτίας της (όχι και τόσο ευγενικής, είναι η αλήθεια) φράσης που ακούστηκε να απευθύνει στους δημοσιογράφους και φωτογράφους που είχαν στηθεί έξω από το παρεκκλήσι. «Εσείς δεν θα έρθετε», ακούγεται να λέει, κάπως αυστηρά, η Charlotte ενώ αποχωρεί με τους γονείς της και τα αδέλφια της από την εκκλησία.

 

 

 

Πηγή photo: Instagram@hrhprincesscharlotte

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας