Παράθυρο στην άγρια ομορφιά της Μυκόνου

Παρασκευή, 10/08/2018

 

Το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Βαρβέρη σμίγει με μαεστρία το απόσταγμα της παράδοσης με τη νέα αύρα του κοσμοπολίτικου νησιού

Υπάρχει ακόμη εκείνη η άσπιλη Μύκονος, παρθένα στην άγρια ομορφιά της, εκείνη που λάτρεψαν και αναζητούν οι αυθεντικοί ευζωιστές, ελεύθερα πνεύματα και εκλεκτικοί ταξιδιώτες που διψούν για ομορφιά, γαλήνη, απλότητα, πολυτέλεια χωρίς καμία επιτήδευση. Στην άκρη του νησιού, το νέο The Wild Hotel by Interni εκφράζει ακριβώς τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, αντικρίζοντας μια μικρή ιδιωτική παραλία με χρυσή άμμο και τουρκουάζ νερά, με ένα γραφικό λιμανάκι στην άκρη – σαν καρτ ποστάλ από τα χρόνια τα ωραία. Το ερωτεύεσαι αμέσως!

 

WILD_final_sea-(2-of-2)

 

Φυσικά όμορφο, με γήινα υλικά, ξεχωρίζει για την κάθε λεπτομέρεια, τα χειροποίητα πατώματα, τα λινά υφάσματα, την εκλεκτική επιλογή στα αντικείμενα, τη θέα από κάθε άνοιγμα που σου κόβει την ανάσα. Όχι τυχαία, αφού το The Wild –σε αρχιτεκτονική μελέτη  της Σοφίας Απέργη και της Ματίνας Καραβά– αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της οικογένειας Βαρβέρη με την αισθητική σφραγίδα του Interni.

 

WILD_1©_Margarita_Nikitaki_(LOW_RES)

 

Οι ίδιοι, γνώστες της Μυκόνου, της ευζωίας και του design, πολίτες του κόσμου και λάτρεις του καλού γούστου, έδεσαν αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με την αυθεντικότητα, το άψογο service με την οικειότητα, το στυλ με την ουσία, προσφέροντας μια εμπειρία συνυφασμένη με πρωτόγνωρη χαλάρωση. Οι γεύσεις στην Taverna είναι υπέροχες, ολόφρεσκες και ελληνικές, φτιαγμένες με βιολογικά και ντόπια προϊόντα, ενώ η ενέργεια στην αμμουδιά με τις κομψές σεζλόνγκ και δίπλα στην πισίνα ξεκουράζει το πνεύμα και ευφραίνει την ψυχή.


0583_WILD_©_Margarita_Nikitaki_(LOW_RES)


0526_WILD_©_Margarita_Nikitaki_(LOW_RES) 

Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Νικητάκη

Από την Ιωάννα Αλεξάτου

Tags: