Καλοκαίρι στην Astir Beach, το κόσμημα της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Τρίτη, 31/07/2018

 

Κάτω από τον ήλιο, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο πνεύμα της καλής ζωής. Αυτό το καλοκαίρι, είτε για μια βουτιά είτε για επικά πάρτι, πάρτε την παρέα σας και μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά. Η Astir Beach προσφέρει την ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα – και θα τη θυμάστε για πολύ καιρό μετά!

Λίγο έξω από την Αθήνα, η Astir Beach είναι κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία: είναι μία πολύπλευρη καλοκαιρινή εμπειρία, σε μια χρυσή ακτή περιστοιχισμένη από πεύκα. Με τον εμβληματικό τύπο αρχιτεκτονικής του ’60, αποτέλεσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς του διεθνούς και εγχώριου τζετ σετ και παραμένει η πιο stylish εμπειρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

 

Astir3

Astir5

 

Φέτος, η Astir Beach υποδέχτηκε το εστιατόριο Nice n Easy ως Nice n Easy Seaside, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και εμπνευσμένα καλοκαιρινά cocktails, που μπορείτε να απολαύσετε είτε στον χώρο του εστιατορίου είτε σε μια άνετη ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Astir7

 

Αν η θάλασσα σας ανοίξει την όρεξη και για shopping, καταστήματα με αγαπημένα brands βρίσκονται εκεί για να την ικανοποιήσουν. Για ανήσυχα σώματα και πνεύματα, που χρειάζονται πάντα την κατάλληλη εξάσκηση, τα μαθήματα θαλάσσιου σκι είναι ιδανικά για να εξερευνήσετε τη θάλασσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για ρακέτες και beach volley εγγυώνται στιγμές απίστευτου fun.

 

Astir2

 

Επίσης, μην παραλείψετε να γραφτείτε στα δωρεάν μαθήματα SUP Yoga, για μια εξέχαστη εμπειρία Yoga πάνω στο νερό. Κι επειδή η αφοσίωση έχει αξία, τρεις τύποι συνδρομής είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε: Με τις Black και Gold κάρτες εξασφαλίζετε την είσοδό σας στην παραλία, ενώ με το Platinum Membership Program γίνεστε μέλος με exclusive προνόμια.

 

Astir8

 

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8901619, astir.gr/beach

Για online κρατήσεις για την είσοδο και τα sunbeds επισκεφθείτε το astir.gr/beach/sunbeds

 

Astir01