Καρέ: Η απόλυτη τάση του φθινοπώρου

Παρασκευή, 10/08/2018

 

Το must hair look της σεζόν

Όπως πολλές  από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018, έτσι και αυτή είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία των 90s .Ο λόγος για το καρέ, το αγαπημένο κούρεμα μικρών και μεγάλων, που έκανε θριαμβευτική επιστροφή ήδη από τις αρχές του έτους. Από το καρέ στο ύψος των αυτιών μέχρι το μακρύ καρέ, αυτό το κούρεμα πρόκειται να αναβαθμίσει το στιλ σας και να σας χαρίσει τον αέρα μιας άλλης εποχής.

Ωστόσο, η εκδοχή που έχουν αρχίσει να υιοθετούν οι celebrities του εξωτερικού δεν είναι άλλη από το ασύμμετρο καρέ. Είτε πρόκειται για το γνωστό σε όλες μας «γαλλικό» είτε για μια πιο ήπια εκδοχή του, το ασύμμετρο καρέ είναι η τέλεια πρόταση για το φθινόπωρο.

Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο ή έχετε έντονες γωνίες, τότε τα έντονα διαφορετικά μήκη είναι κατάλληλα για εσάς, ενώ αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ καλό θα ήταν το καρέ σας να ακολουθήσει τις καμπύλες του προσώπου σας.

Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι σγουρά και φοβάστε να κάνετε το μεγάλο βήμα, τότε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας κατά τη διάρκεια του στεγνώματος είναι το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεστε για να πετύχετε ένα επιμελώς ατημέλητο look.

 

Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή;

 

Δείτε τις παρακάτω προτάσεις και εμπνευστείτε:

 

bob 4

 

bob 5

 

bob 6

 

bob 7

 

bob 1

 Φωτογραφίες: Pinterest

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

Επιμέλεια: Άννα Καντζηλιέρη

Tags: