Μια νύφη ακύρωσε τον γάμο της γιατί οι καλεσμένοι αρνήθηκαν να της δώσουν λεφτά

Τετάρτη, 29/08/2018

 

Η απίστευτη ιστορία που έγινε viral στα social media

 

 

 

Μια νύφη ακύρωσε τον γάμο των ονείρων της γιατί οι καλεσμένοι της... δεν πλήρωσαν για τον γάμο! Ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη στα αλήθεια, σύμφωνα με την ιστορία που έγινε viral στο Twitter όταν ένας χρήστης δημοσίευσε screenshots με το μήνυμα της νύφης.

 

Μια γυναίκα έγραψε ένα post απευθυνόμενοι στους φίλους της σχετικά με τους λόγους που ακύρωσε τον γάμο της και χώρισε με τον σύντροφό της λίγο πριν τον γάμο. Όπως έγραψε, εκείνη και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν στα 14, ερωτεύτηκαν και 6 χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν κι έκαναν παιδί. Τότε άρχισαν να μαζεύουν χρήματα για το γάμο και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 15 χιλιάδες δολάρια. Εκείνη όμως, μετά από μια συνεδρία με ένα μέντιουμ, αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει έναν πολύ ακριβό γάμο που θα κόστιζε 60 χιλιάδες δολάρια.

 

Τότε σκέφτηκε να ζητήσει από κάθε καλεσμένο του γάμου αντί δώρων... 1500 δολάρια για να χρηματοδοτήσει την πολυτελή δεξίωση. Αρχικά οι οικογένειες και η κουμπάρα της έδωσαν τα χρήματα αλλά κανείς από τους καλεσμένους δεν θέλησε να δώσει χρήματα ή να πάει στον γάμο. Ο σύντροφός της πρότεινε να παντρευτούν στο Vegas και τότε ξεκίνησε το δράμα. Εκείνη αρνήθηκε, εκείνος άρχισε να σχολιάζει την εγωιστική της στάση με την κουμπάρα, ενώ και όσοι είχαν δώσει χρήματα της ζήτησαν να τα επιστρέψουν!

 

Στο μήνυμά της η νύφη κάνει επίθεση σε όσους την «πρόδωσαν», αναρωτιέται πώς μπορεί κάποιος να μην έχει 1500 δολάρια για ένα δώρο γάμου και δηλώνει ότι θα κρατήσει τα χρήματα που της έδωσαν μέχρι να θεραπευτεί από το τραύμα που της προκάλεσαν!

 

Δείτε τα μηνύματα που έγιναν viral στο Twitter και τα σχόλια που ακολούθησαν:

 

1

 

2

 

3 

Φωτογραφίες: Twitter @0LSPICYKEYCHAIN