Γιατί είναι τόσο εύκολο για τους διάσημους να κάνουν σχέση με οποιονδήποτε άλλο celebrity;

Πέμπτη, 13/09/2018

 

Και γιατί το προτιμούν;

Είναι σαν μια μεγάλη παρέα. Οι διάσημοι στο μυαλό πολλών fans γνωρίζουν όλους τους άλλους celebrities και πολλές φορές επιλέγουν να κάνουν και σχέση μαζί τους. Στην πραγματικότητα, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν γνωρίζουν όλοι οι stars όλους τους υπόλοιπους ούτε τους συναντούν τυχαία σε πάρτι και εκδηλώσεις. Είναι πάρα πολλοί εξάλλου κι ας κάνουν την ίδια δουλειά (να είναι διάσημοι!)

 

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τριγυρνούν στους ίδιους κύκλους αλλά συμπεριφέρονται όπως όλοι μας. Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον, δεν πας απλά να του μιλήσεις. Ούτε παίρνουν αμέσως τηλέφωνο τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών τους για να τους κλείσει ραντεβού με κάποιον που τους ενδιαφέρει. Άρα γιατί τόσοι πολλοί διάσημοι καταλήγουν σε σχέση με κάποιον άλλο διάσημο;  

 

Σίγουρα είναι πιο εύκολο. Όταν είσαι διάσημος δεν θέλεις δίπλα σου κάποιον που να σε κάνει να αμφισβητείς τα συναισθήματα του. Είναι μαζί μου επειδή θέλει κάτι από τη δόξα μου; Όταν κάποιος διάσημος έχει σχέση με κάποιον άλλο διάσημο, γνωρίζουν ήδη τις δυσκολίες που φέρνει η δόξα αλλά μπορούν να έχουν μεταξύ τους και περισσότερη εμπιστοσύνη, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @swiftieography onSep 11, 2018 at 6:10am PDT

Είναι, όμως, και πιο εύκολο να γνωρίσεις κάποιον που είναι επίσης διάσημος. Δεν χρειάζεται καν να σηκώσεις το τηλέφωνο, αρκεί να το δηλώσεις σε μια συνέντευξη ή στα social media. Το 2012 η Taylor Swift είχε πει στη Vogue ότι θα ήθελε να γνωρίσει την Karlie Kloss και να φτιάξουν κουλουράκια μαζί. Το μοντέλο είχε διαβάσει τη συνέντευξη και της έγραψε στο Twitter «στην κουζίνα μου ή στη δικιά σου». Από τότε είναι κολλητές φίλες.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad + Jen ❤️ (@anistonpitt) onJul 22, 2018 at 5:22pm PDT

Όπως ακριβώς όλοι μας θαυμάζουμε κάποιον star για τη δουλειά του, έτσι και οι διάσημοι λατρεύουν κάποιον άλλο celebrity. Είναι πιο εύκολο για αυτούς να ζητήσουν από τον μάνατζέρ τους μια συνεργασία ή ένα ραντεβού μαζί του. Μερικές φορές μάλιστα οι ίδιοι οι μάνατζερ λειτουργούν ως «προξενήτρες» και στον βωμό της επιτυχίας και της δόξας καταφέρνουν να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους που τελικά γίνονται ζευγάρι. Έτσι είχε γνωρίσει ο Brad Pitt την Jennifer Aniston. Κι αν ο μάνατζερ δεν το κάνει, τότε σίγουρα οι διάσημοι φίλοι τους θα τους γνωρίσουν τους δικούς τους διάσημους φίλους, όπως είχε συμβεί με την Emily Blunt και τον John Krasinski αλλά και τη Sofia Vergara και τον Joe Manganiello. Τελικά, κάποια στιγμή θα γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Blunt Fan (@emilyblunt.fan) onSep 8, 2018 at 4:13am PDT