Πώς θα πετύχετε το χτένισμα της Meghan Markle;

Παρασκευή, 05/10/2018

 

Ο χαμηλός κότσος που έχει επαναφέρει στη μόδα

Είναι γνωστό πως η Meghan Markle τρέφει μία μεγάλη αγάπη στους χαμηλούς κότσους. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της Δούκισσας του Sussex είναι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry, όπου η Meghan είχε επιλέξει αυτό το χτένισμα, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα φυσικά και λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Πρόσφατα, μάλιστα, η Δούκισσα του Sussex πραγματοποίησε μία επίσημη εμφάνιση στο δυτικό Sussex στο πλευρό του συζύγου της, όπου εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με το look της.

H εμφάνιση της δούκισσας ήταν εξαιρετικά κομψή, καθώς είχε επιλέξει να φορέσει ένα μονοχρωματικό πράσινο σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μία pencil φούστα και ένα πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Το στοιχείο όμως που ξεχώρισε ήταν χωρίς αμφιβολία ο χαμηλός κότσος που είχε επιλέξει για γτο χτένισμά της. Πώς θα πετύχετε το χτένισμα;

Θα χρειαστείτε μόλις μερικά τσιμπιδάκια, λακ, mist λάμψης και ένα εργαλείο για μπούκλες. Μαζέψτε τα μαλλιά σας πίσω και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Αν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε μία ή δύο τούφες και να κάνετε μερικές χαλαρές μπούκλες όπως και η Meghan Markle. Στην συνέχεια θα πρέπει να περιστρέψετε να μαλλιά σας και να δημιουργήσετε ένα χαλαρό κότσο, τον οποίο και θα στερεώσετε με τα τσιμπιδάκια. Στο τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λακ, ώστε να σταθεροποιηθούν τα μαλλιά σας και να ξεκάσετε μία ή δύο φορές τα μαλλιά σας με ένα mist λάμψης για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. 

 

1

 

2

 

3

 

4

 Πηγή φωτογραφιών : Instagram 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας 

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Tags: