Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Πώς θα μας επηρεάσει;

Τρίτη, 09/10/2018

 

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου 2018 έρχεται για να φέρει νέες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Κυρίως θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια όπως του Κριούς, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να εκπληρώσετε κάθε επιθυμία σας. Παρακάτω ακολουθούν οι προβλέψεις για κάθε μέρα:

Τρίτη

Αναλάβετε δράση και μη μένετε στάσιμοι. Σκεφτείτε όσα θέλετε να λύσετε, γιατί είναι ιδανική μέρα για να πάρετε τις αποφάσεις που τόσο καιρό ίσως σας ταλαιπωρούν. Ειδικά οι Σκορπιοί θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη Νέα Σελήνη καθώς φέρνει μια περίοδο κοινωνικοποίησης και νέες γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν στον επαγγελματικό τους τομέα.

Τετάρτη

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Αφήστε στην άκρη για λίγο τις υποχρεώσεις σας και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να κάνετε ο,τι σας ευχαριστεί και αποφύγετε τις εντασείς οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Θυμηθείτε, αν εμπλακείτε σε κάποια διαφωνία , ένα καλό επιχείρημα πάντα θα σας γλυτώσει.

Πέμπτη

Εμπιστευτείτε τα ένστικτα σας και μην επηρεάζεστε από τρίτους για τις αποφάσεις που ίσως θέλετε να πάρετε. Αναζητήστε την αλήθεια που ίσως ψάχνετε καιρό για κάποιο θέμα που σας απασχολεί μέχρι να νιώσετε σίγουρες και να ηρεμήσετε.

Παρασκευή

Είναι η μέρα για να κάνετε τον απολογισμός της εβδομάδας , να αναπτύξετε όσα μάθατε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν στα επαγγελματικά. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και δώστε περισσότερη σημασία στο σύντροφο σας ή, αν είστε μονές, σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Σάββατο

Αυτή η Σελήνη θα βοηθήσει σήμερα τους Τοξότες να ενεργοποιηθούν και να αρχίσουν να γυμνάζονται, αν δε ασκούνται ήδη. Αν ανήκετε σ’ αυτό το ζώδιο, χρειάζεστε ανανέωση. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας γιατί ίσως δεν διανύεται και την καλύτερη περίοδο σας.

Κυριακή

Θυμηθείτε τους στόχους που βάλετε με τη Νέα Σελήνη. Συνεχίστε να δουλεύετε με πάθος για όσα επιθυμείτε να πετύχετε. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.