Τα ζώδια της Πέμπτης 11/10

Πέμπτη, 11/10/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Σταματήστε να είστε σκληροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που προσπαθούν να σας βοηθήσουν. Βρίσκεστε ίσως σε μια περίεργη φάση και θεωρείτε μάλλον πως όλα σας πάνε στραβά. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής.

Ταύρος

Ενώ θέλετε να δείχνετε πως είστε δυνατή και άνετη κάτι φαίνεται να σας πιέζει. Χαλαρώστε και δώστε περισσότερη βάση στον εαυτό σας. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας.

Δίδυμος

Είστε αναποφάσιστες γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα που προέκυψαν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς με τις επιλογές σας; Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ζητάτε την προσοχή των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν αλλά δεν την έχετε. Μην πτοείστε! Ο σύντροφο σας θα είναι εκεί για εσάς για να σας στηρίζει. Μια νέα γνωριμία, για όσες είναι single, έρχεται να σας αναζωογονήσει.

Λέων

Δεν διανύετε και την καλύτερη περίοδο στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε. Στα επαγγελματικά σας πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί για να πετύχετε όσα σκέφτεστε.

Παρθένος

Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε πρόσωπα που πιστεύατε πως είναι σύμμαχοι σας. Μη στρέφεστε σε λύσεις που είναι επιζήμιες για εσάς. Προσπαθήστε να δείτε το συμφέρον σας.

Ζυγός

Οι πλανήτες σας ευθυγραμμίζονται και σας ενθαρρύνουν να κλείσετε ζητήματα που έχετε αφήσει και αφορούν στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Φαίνεστε αρκετά πιεσμένες από τις υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα ώστε να καθαρίσει το μυαλό σας.

Σκορπιός

Θέλετε να εκφράσετε ένα σωρό συναισθήματα και προβληματισμούς που σας βασανίζουν καιρό τώρα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και γρήγορα θα καταλάβετε ότι η λύση στα θέματα σας ίσως να είναι πιο απλή από όσο νομίζατε.

Τοξότης

Σήμερα θα σας απασχολούν αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Καλό θα ήταν να βάλετε ένα τέλος σε ό,τι σας πληγώνει. Ασχοληθείτε με τις σπουδές και τις δουλειές σας και προσέξτε την υγεία σας.

Αιγόκερως

Κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά και αντιμετωπίζετε μια δυσκολία, θυμηθείτε πως έχετε τις δυνατότητες για να ξεχωρίσετε. Αν έχετε υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να τις διευθετήσετε, διαφορετικά χαλαρώστε, είναι η κατάλληλη μέρα!

Υδροχόος

Μην αναλώνεστε σε συζητήσεις με άτομα που δεν είναι σε θέση να σας ακούσουν. Εσείς ίσως προσπαθείτε για το καλύτερο αλλά οι άλλοι δεν το αντιλαμβάνονται ακόμα. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και τη σχέση σας που φαίνεται να έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Ιχθείς

Νέες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας φαίνονται να φέρνουν αλλαγή στη ζωή σας. Μια νέα εργασία ή γνωριμία θα σας φτιάξει την ημέρα. Βρείτε χρόνο να κάνετε όσα έχετε αφήσει πίσω. Σήμερα θα τα καταφέρετε!