Το θέμα του Met Gala για το 2019 δείχνει την αγάπη της μόδας για τη θεατρικότητα και την υπερβολή

Πέμπτη, 11/10/2018

 

Το θέμα του Met Gala για το 2019 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion events για τα οποία ανυπομονούμε κάθε χρόνο είναι αναμφίβολα το ετήσιο φιλανθρωπικό Met Gala. Πέρυσι, το θέμα του διάσημου event έφερε στο προσκήνιο την σχέση της μόδας με την Καθολική Εκκλησία και μας πρόσφερε μερικές πολύ extravagant εμφανίσεις. Το θέμα του Met Gala ομως για το 2019 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και πρόκειται να γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία της μόδας. 

 

Όπως ανακοίνωσε το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, το θέμα της έκθεσης κοστουμιών για το 2019 αλλά και του Met Gala θα είναι το "Camp". Όχι, όμως το camp με την έννοια της κατασκήνωσης, αλλά ως μόδα στην υπερβολή της. Σύμφωνα με τους New York Times, η έκθεση τοη Μητροπολιτικού Μουσείου έχει εμπνευστεί από το δοκίμιο της Susan Sontag από το 1964 που ορίζει το camp ως "αγάπη για το αφύσικο, για την ένταση και την υπερβολή". 

 

Οικοδεσπότες του Met Gala 2019 θα είναι η εκκρηκτική Lady Gaga και ο Harry Styles, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από τον παγκοσμίου φήμης οίκο μόδας Gucci. Μάλιστα, ο Alessandro Michele μαζί με τη διάσημη τενίστρια Serena Williams θα συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση. 

 

Το 2019 Met Gala πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 6 Μαϊου, στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης με τους μεγαλύτερους stars να περπατούν στο κόκκινο χαλί με τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες. 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Tags: