Το iconic άρωμα Chanel N°5 αλλάζει! Πώς θα αποκτήσετε την limited edition

Τετάρτη, 17/10/2018

 

Για πρώτη φορά αλλάζει και κυκλοφορεί με ανανεωμένη εμφάνιση

Για πρώτη φορά στην ιστορία του γαλλικού οίκου μόδας και ομορφιάς Chanel, το θρυλικό άρωμα Chanel N°5 επανασχεδιάστηκε και πρόκειται να κλέψει τις καρδιές όλων των γυναικών. Το κομψό μπουκαλάκι του αρώματος απέκτησε το χρώμα του πάθους, το κόκκινο και πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Όσες από εσάς όμως ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι limited edition και οι ηλεκτρονικές προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Το άρωμα, το οποίο έχει γίνει γνωστό για την minimal αισθητική και μυρωδιά του κυκλοφορεί εκ νέου και σε περιορισμένο αριθμό σε μία απόχρωση που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον γαλλικό οίκο Chanel. Η Gabrielle Chanel λάτρευε να σχεδιάζει δημιουργίες για τις γυναίκες σε λευκές, μαύρες, μπεζ, χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις, καθώς πίστευε πως το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. 

Το άρωμα που είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, Eau de toilette και Eau de parfum των 100 ml. Αν επιθυμείτε να το αποκτήσετε θα πρέπει να εγγραφείτε στην λίστα αναμονής, ενώ στα καταστήματα θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Νοεμβρίου. 

 

chanel

 

 

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @bagaholicboy

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

 
Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Tags: