Τα ζώδια της Τετάρτης 31/10

Τετάρτη, 31/10/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Η μέρα σας προβλέπεται ιδιαίτερα πιεστική αλλά μην αγχώνεστε. Ξεκαθαρίστε τις προτεραιότητές σας και βρείτε τη χρυσή τομή. Μην νιώθετε ανασφαλείς και υποστηρίξτε τις επιλογές σας.

Ταύρος

Ο επικοινωνιακός Ερμής μετακινείται στο ζώδιο σας και δίνει ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Γίνετε δεκτικές με τις νέες συνθήκες.

Δίδυμος

Η κυκλοθυμία σας θα δημιουργήσει αναστάτωση στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι που περιμένατε τόσο καιρό. Δώστε χώρο στα πρόσωπα που αγαπάτε.

Καρκίνος

Μην ενθουσιάζεστε εύκολα σήμερα, αντίθετα να είστε επιφυλακτικές στις καινούργιες σας γνωριμίες. Δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε όσα σας ενοχλούν. Μοιράστε το χρόνο σας και θα νιώσετε ανακούφιση.

Λέων

Η υπομονή σας εξαντλείται αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Μετριάστε το άγχος σας και εξετάστε τις επιλογές σας.

Παρθένος

Οι σχέσεις σας μένουν στάσιμες, για αυτό προσπαθήστε να τις ανανεώσετε για να μην χάσετε το ενδιαφέρον σας. Θέματα επαγγελματικά ή σπουδών πιθανόν να σας απασχολήσουν.

Ζυγός

Μην είστε υπερβολικές με ό,τι σας συμβαίνει και διατηρήστε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας. Όλες σας οι εμπειρίες θα σας φανούν χρήσιμες στα νέα σας βήματα.

Σκορπιός

Ένα θέμα που αφορά στις κοινωνικές σας σχέσεις έρχεται στην επιφάνεια. Νιώθετε πως είστε απροετοίμαστες αλλά μην φοβάστε, γνωρίζετε πώς να το αντιμετωπίσετε απλώς οπλιστείτε με το θάρρος που απαιτείται.

Τοξότης

Ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο και απέχετε από την πραγματικότητα που σας έχει κουράσει. Μην αγνοείτε τις καταστάσεις αλλά λάβετε τα μέτρα σας και βρείτε τις λύσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είστε έτοιμες να ανοίξετε τους ορίζοντες και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Μη μένετε στη θεωρία, αλλά κάνετε πράξη όσα επιθυμείτε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Υδροχόος

Μην αντιδράτε γρήγορα σε κάθε σας απόφαση. Εξετάστε τα δεδομένα σας και σκεφτείτε τι είναι δίκαιο για όλους. Μην είστε εγωκεντρικές και ξεκινήστε να βοηθάτε τα πρόσωπα που σας εκτιμούν και σας φροντίζουν.

Ιχθείς

Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και δε θα αποτύχετε. Δεχτείτε την βοήθεια από τα πρόσωπα που σας την προσφέρουν γιατί θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας