Αποκτήστε τέλειο σχήμα φρυδιών σε 5 απλά βήματα

Δευτέρα, 05/11/2018

 

Τα βήματα που θα σας χαρίσουν τέλεια φρύδια 

Τίποτα δεν μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό μας όσο το σωστό σχήμα στα φρύδια μας. Λεπτά ή πιο χοντρά, με έντονο τόξο ή σε ένα πιο φυσικό σχήμα, τα φρύδια μας θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και σε ένα σχήμα που να ταιριάζει τόσο στο σχήμα του προσώπου μας όσο και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας. Ωστόσο, πολύ συχνά αντιμετωπίζουμε δυσκολία στο να πετύχουμε το κατάλληλο σχήμα στα φρύδια μας. Ευτυχώς μπορούμε με 5 εύκολα βήματα να αποκτήσουμε τα φρύδια που ονειρευόμαστε:

 

Βήμα 1ο Σχήμα

Πριν αρχίσετε να αφαιρείτε τις περιττές τρίχες θα πρέπει να τοποθετήσετε το τσιμπιδάκι κάθετα στο ένα πλευρό της μύτης σας και μέχρι εκεί που ξεκινούν τα φρύδια σας. Αν σε αυτό το σημείο υπάρχουν τρίχες, είναι και αυτές που πρέπει να αφαιρέσετε. 

Βήμα 2ο Αφαίρεση

Στην συνέχεια χτενίστε τα φρύδια σας με ανοδική φορά και με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια αφαιρέστε όσες τρίχες είναι περιττές, ώστε να σχεδιάσετε τα φρύδια σας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές ώστε να μην αφαιρέσετε πολύ τα φρύδια σας και γίνουν πολύ λεπτά. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε φρύδια που μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο φυσικό μας σχήμα. 

Βήμα 3ο Τριμάρισμα

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστείτε ένα χτενάκι για φρύδια και ένα ψαλιδάκι. Χτενίστε για ακόμα μία φορά τα φρύδια σας ανοδικά μέχρι να βρείτε τις τρίχες εκείνες που είναι μεγαλύτερες από τις άλλες και προεξέχουν. Με το ψαλιδάκι κόψτε τις τρίχες που περισσεύουν, ώστε να είναι όλες στο ίδιο ύψος. Προσέξτε να μην τραβήξετε πολύ τις τρίχες των φρυδιών σας, γιατί ενδέχεται να το παρακάνετε με το κόψιμο.

Βήμα 4ο Γέμισμα

Αφού έχετε ολοκληρώσει τα φρύδια σας όσον αφορά το σχήμα τους, έχει έρθει η ώρα για το βάψιμο και το γέμισμα τους. Σε αυτό το σημείο έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις καθώς οι εταιρείες καλλυντικών σας προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία με προϊόντα για να βάψετε τα φρύδια σας. Μολύβια, mascara και προϊόντα σε μορφή gel θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο περιποιημένα φρύδια. Όποιο προϊόν και να επιλέξετε, στόχος σας πρέπει να είναι το γέμισμα των φρυδιών σας με ένα χρώμα που ταιριάζει στο φυσικό σας. Παρατηρήστε σε ποια σημεία υπάρχουν κενά και γεμίστε τα με το μολύβι ή τη mascara σας. Προσοχή να κάνετε τις κινήσεις σας με απαλά, ώστε να μην γίνει υπερβολικό το αποτέλεσμα. 

Βήμα 5ο Set

Για να είστε σίγουρες πως τα φρύδια σας θα παραμείνουν τέλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιήστε ένα gel για τα φρύδια που θα σας χαρίσει την επιθυμητή διάρκεια.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

 

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Tags: