Τα ζώδια της Τρίτης 6/11

Τρίτη, 06/11/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Σήμερα βρίσκετε τη γλυκιά πλεύρα σας και είστε ιδιαίτερα τρυφερές όχι μόνο με το συντροφό σας άλλα και με τους γύρω σας. Μεταδώστε την ενέργεια σας και γέμιστε αισιοδοξία.

Ταύρος

Η καλλιτεχνική σας φύση σάς ώθει να βελτιώσετε τα σχέδιά σας και να δείξετε τη δημιουργική σας  πλευρά. Αυτή θα σας βοηθήσει να σπάσετε τη ρουτίνα σας και να βιώσετε νέες πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις.

Δίδυμος

Νιώθετε ολοκληρωμένες με όσα σας συμβαίνουν. Είστε έτοιμες να πετύχετε κάθε σας στόχο. Μην ξεχνάτε τις επιθυμίες σας. Τώρα είναι η στιγμή να τις εκπληρώσετε. Τα κέρδη σας αυξάνονται.

Καρκίνος

Χρήματα σας έρχονται απροσδόκητα. Προσπαθήστε να τα επενδύσετε σε σωστές επιλογές όπως ένα μεταπτυχιακό ή στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Μη τα ξοδέψετε αλόγιστα!

Λέων

Προβλέπεται επανασύνδεση με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί πιθανόν λόγω απόστασης. Ευκαίρια να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι που μήνες τώρα επιθυμούσατε να κάνετε.

Παρθένος

Μην είστε απαισιόδοξες και κάνετε πράξεις που έχουν κακό αντίκτυπο στη ψυχολογία σας. Βρείτε την δημιουργική σας διάθεση και ξεκινήστε μια δραστηριότητα που θα σας γεμίσει αισιοδοξία.

Ζυγός

Σήμερα υπερτερεί ο ρομαντισμός σας. Μεταδώστε τον στο ταίρι σας ή αν δεν έχετε, προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πιθανόν κάποιος που δεν είχατε προσέξει να σας κινήσει το ενδιαφέρον.

 Σκορπίος

Ανεξάρτητα με την οικονομική σας κατάσταση νιώθετε ασφαλείς με τις επιλογές σας. Συνεχίστε με την ηρεμία που σας διακρίνει και μην αγχώνεστε. Αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν ομαλά, για όλα θα βρεθεί η λύση!

Τοξότης

Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στα σημαντικά σας θέματα. Η ανασφάλειά σας δε σας αφήνει να τα ολοκληρώσετε. Δοκιμάστε να ξαναβρείτε τη δυναμικότητά σας και δείξτε ποια πραγματικά είστε. Μη σας κατακλύζει ο φόβος της αποτυχίας.

Αιγόκερως

Σήμερα σας δημιουργούνται αμφιβολίες για υποθέσεις που θεωρούσατε πως έχουν κλείσει. Μην επηρεάζεστε και ακούστε τα δικά σας πιστεύω. Δεν είναι όλοι ειδικοί σε όλα!

Υδροχόος

Μην είστε ακατάδεκτες και αγκαλιάστε ώστε σας προσφέρονται. Τα δικά σας πρόσωπα επιθυμούν μόνο το καλό σας. Αφήστε τα να σας στηρίξουν και δε θα το μετανιώσετε.

Ιχθείς

Η αγάπη και τοο έρωτας είναι στις πρώτες γραμμές των σκεψεών σας. Η δουλειά σας πιθανόν να σας φαίνεται εμπόδιο στην ευτυχία σας. Ωστόσο προσπαθήστε να ισορροπήσετε και τους δυο τομείς ώστε να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας