Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία και το μήνυμα μετά την επέμβαση στον ώμο του

Τρίτη, 06/11/2018

 

Τι έγραψε στο Instagram του ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους

Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση που έκανε στον αριστερό ώμο ο Λευτέρης Πετρούνιας για να αντιμετωπίσει την τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες.

 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του αμέσως μετά το χειρουργείο στη Γενική Κλινική του από τον εξειδικευμένο χειρουργό Λοράν Λαφός κι έγραψε:

 

«Όλα πήγαν καλά! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε... #roadtotokyo #petrounias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις5 Νοέ, 2018 στις 8:43 πμ PST

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας