5 εύκολα hairstyles με μαζεμένα μαλλιά

Τετάρτη, 07/11/2018

 

Κότσοι, πλεξούδες και αξεσουάρ για τα μαλλιά 

Όλες μας έχουμε αντιμετωπίσει μια bad hair day, τις μέρες δηλαδή που σηκωνόμαστε το πρωί και τα μαλλιά μας αρνούνται να συνεργαστούν, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χτένισμα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να ξεκινά την ημέρα της χωρίς να νιώθει άνετα με τα μαλλιά της αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να σώσουμε την κατάσταση. Messy ή αυστηροί κότσοι, αλογοουρές και πλεξούδες που μπορούν να φτιαχτούν εύκολα με μερικές μόλις κινήσεις, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο κομψά χτενίσματα, ενώ μαντήλια και κορδέλες θα κάνουν το hairlook σας ακόμα πιο ενδιαφέρον. 

 

hair3

 

hair33

 

hair333

 Ένα από τα πιο κομψά και εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε τις ημέρες που τα μαλλιά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, είναι η χαμηλή αλογοουρά. Μαζέψτε τα μαλλιά σας και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι. Στην συνέχεια τραβήξτε μερικές τούφες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό. Αν θέλετε να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω, τυλίψτε γύρω από το λαστιχάκι σας ένα μαντίλι ή μία κορδέλα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κοριτσίστικο και κομψό. 

 

hair2

 

Είτε ψάχνετε ένα χτένισμα για τις casual, καθημερινές σας εμφανίσεις είτε ένα hairstyle για κάποιο event, οι πλεξούδες είναι μία πολύ καλή και εντυπωσιακή επιλογή. Πρόκειται να αναδείξουν το πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους σας, ενώ μπορείτε να φορέσετε άνετα τα αγαπημένα σας statement σκουλαρίκια. 

 

hair44

 

Οι περισσότερες γυναίκες, κάθε φορά που δεν μας αρέσουν τα μαλλιά μας, καταλήγουμε να τα πιάνουμε σε ένα ψηλό κότσο. Χτενίστε τα μαλλιά σας, μαζέψτε τα σε μία αλογοουρά με ένα λαστιχάκι, πάρτε τα μαλλιά σας και γυρίστε τα γύρω από το λαστιχάκι. Στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Για ένα έξτρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε και εδώ να τυλίξετε ένα μαντήλι με έντονο pattern γύρω από τον κότσο σας. 

 

hair

Για πιο formal περιστάσεις, ο κότσος σας μπορεί να γίνει πιο αυστηρός και περιποιημένος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας, να τα μαζέψετε ψηλά χωρίς να αφήσετε καμία τούφα να πετάει και να τα στερεώσετε με ένα λαστιχάκι. Δημιουργήστε τον κότσο με μερικά τσιμπιδάκια και τοποθετήστε λίγη λακ για να σιγουρευτείτε πως θα παραμείνει σταθερός κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών : Instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας 

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Tags: