Τα ζώδια της Τετάρτης 7/11

Τρίτη, 06/11/2018

 

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα;

Κριός

Το μυαλό σας είναι στραμμένο σε κάποια μεγάλα σας σχέδια. Ωστόσο μια διένεξη με μια συνάδελφο σας ή ένα δικό σας πρόσωπο θα σας αποσυντονίσει. Θυμηθείτε όλα είναι μέρος μιας ενδιαφέρουσας καθημερινότητας!

Ταύρος

Σήμερα είστε συναισθηματικά φορτισμένες. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να δείτε από μία νέα οπτική τα θέματα σας. Επανακτήστε τις δυνάμεις σας και ετοιμαστείτε να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

Δίδυμος

Μην εκπλαγείτε με τις εξελίξεις που σας προκύπτουν. Δεν έχουν σκοπό να σας αποδιοργανώσουν άλλα να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ακόμα και αν δεν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που αναμένατε.

Καρκίνος

Ενισχύστε το Εγώ σας και βελτιώστε την αυτοπεποίθηση σας. Μην πτοηθείτε αν κάποιος προσπαθήσει να σας ανταγωνιστεί. Δεν έχετε κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σας παρά μόνο από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Λέων

Μην εμπιστεύεστε εύκολα και μην δίνετε σε όλες τις υποθέσεις σας τόση βαρύτητα. Γίνετε πιο καχύποπτες και θα ανακαλύψετε ποια πρόσωπα προσπαθούν πιθανόν να σας εξαπατήσουν.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην είστε πιεστικές με τους γύρω σας, δεν γίνεται να έχουν όλοι την ίδια διάθεση με εσάς. Είναι σημαντικό να δέχεστε τις διαφορετικές γνώμες και να τις προσαρμόζετε στις δικές σας. 

Ζυγός

Η γνώση είναι το όπλο για την επιτυχία σας. Μην περιορίζεστε σε στερεότυπα και διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Προσοχή, ξεχωρίστε τις πληροφορίες σας δεν είναι όλες ακριβείς και έμπιστες.

Σκορπιός

Μην περιμένετε να έχετε την ανταπόκριση που ζητάτε με τα συναισθήματα σας. Συνεχίστε να διατηρείτε το σεβασμό στα δικά σας πρόσωπα και θα επιστρέψει η αρμονία στη ζωή σας.

Τοξότης

Η επιθετική σας στάση δε θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα σας, αντίθετα θα τα μεγαλοποιήσει. Υιοθετείστε μια πιο ήρεμη διάθεση και θα βρείτε την άκρη. Μην απαγοητεύεστε!

Αιγόκερως

Το πείσμα σας σάς εμποδίζει να ακούσετε τους γύρω σας και να συμμορφωθείτε στις απαιτήσεις τους. Μην είστε κατηγορηματικές, δώστε ευκαιρίες και μη θεωρήσετε πως αποτύχατε επειδή σας βοήθησαν.

Υδροχόος

Σταματήστε να λειτουργείτε υπο πίεση και άγχος, δεν θα κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε με αυτή τον τρόπο. Αν μετριάσετε την ένταση σας θα κυλήσουν οι  υποθέσεις σας  ομαλότερα και θα λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Είναι στο χέρι σας να αντιμετωπίσετε ό,τι σας απασχολεί. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε όποια νέα ευκαιρία σας προκύψει.

 
 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας