Τα ζώδια της Πέμπτης 8/11

Τετάρτη, 07/11/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας 

Κριός

Μερικές διαφωνίες με τον σύντροφο σας ή την παρέα σας θα αναστατώσουν τις σχέσεις σας. Ωστόσο θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει πιο ανοιχτός και να δέχεται τις απόψεις των άλλων.

Ταύρος

Η Πέμπτη δεν θα είναι από τις ευνοϊκότερες μέρες της εβδομάδας. Η δουλειά σας έχει απορροφήσει, αλλά θα λάβετε την κατάλληλη ανταμοιβή για τους κόπους σας. Επαναπροσδιορίστε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Δίδυμος

Σήμερα νιώθετε σαν να φοράτε παρωπίδες και το πείσμα σας δε σας αφήνει να είστε διαλλάκτικες με τους γύρω σας. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σύντομα θα κάνει ένα ταξίδι, για αυτό αφιερώστε του όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε.

Καρκίνος

Παλιές σας ανησυχίες έρχονται απο το παρελθόν να σας αποπροσανατολίσουν και να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες για τις επιλογές σας. Προσπαθήστε να τις αγνοήσετε και να ασχοληθείτε με τις αρχίκες αποφάσεις σας χωρίς ενδοιασμούς.

Λέων

Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ετοιμαστείτε να παραβλέψετε τους περιορισμούς σας και να απολαύσετε όσα επιζητούσατε καθώς οι υποχρεώσεις σας είχαν εγκλωβίσει.

Παρθένος

Ανανεώστε και αναπτύξτε τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Μην περιμένετε να πετύχετε κάτι χώρις προσπάθεια και κόπο. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε συντόμα αποτελέσματα.

Zυγός

Αν νομίζετε πως θα σας βοηθήσουν οι άλλοι χωρίς να κινητοποιηθείτε οι ίδιες, θα περιμένετε πολύ καιρό να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Μην εξαρτάστε και παρασύρεστε απο τις αποψείς των τρίτων, αλλά βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Σκορπιός

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας καθώς την τελευταία εβδομάδα έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παραμελώντας πιθανόν τις δικές σας ανάγκες.

Τοξότης

Σταματήστε να σκέφτεστε συνέχεια τα χρημάτα και ανταμείψτε τον εαυτό σας με μία χαλαρή βόλτα ή ένα ταξίδι. Το άγχος για την επαγγελματική σας πορεία θα σας αποδυναμώσει, οπότε προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε μικρές τάσεις για καυγάδες που αν δεν τις εξαλείψετε θα προκαλέσουν προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις. Δοκιμάστε να υιοθετήσετε μια φορά τις απόψεις της οικογένειάς σας. Μη βλέπετε όλα τα πρόσωπα σαν εχθρούς σας!

Υδροχόος

Αφού αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες της προηγούμενης εβδομάδας, είστε σε θέση να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε τι επιθυμείτε να κάνετε απο εδώ και πέρα. Μην μείνετε σε ένα γραφείο να σκέφτεστε αλλά βγείτε να διασκεδάσετε!

Ιχθείς

Η ευαίσθητη πλεύρα σας είναι αρκέτα έντονη σήμερα. Καταστάσεις μικρής σημασίας φαίνεται να σας στεναχωρούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν διαπληκτισμούς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας